2777
2789
عنوان

با نامزدم بهم بزنم یا نه

147 بازدید | 9 پست

دوساله باهمیم بی نهایت عاشقشم 

ولی اون به اندازه من عاشق نیست

و خیلی محدودم تو رابطه اختیار خودمو ندارم ترس دارم همش ازش

انگار تنوع طلب شدم دلم میخواد یه شخص جدید بیاد همه سختی‌هایی که تو این رابطه کشیدم بشوره ببره

ولی میترسم خیلی میترسم پشیمون شم دلم تنگ شه

و بعدا فکر کنم اشتباه کردم

دلم میخواد دیگه همه کار کنم هرروز بیرون برم مو رنگ کنم ژل بزنم 

خب چرا محدودی با همین. نامزدت اینکارارو بکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگه نکن ولی میدونم ناراحت میشه

خب تقصیر خودته اولویت خودت باش. ابطه تم تموم نکن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

قصدش ازدواجه میترسم پشیمون شه

خب اگه با کارهایی که تو دوست داری پشیمون شد یعنی به هم نمی‌خوردین. 

تو که از الآن به فکر کات کردنی، لاأقل این رو هم امتحان کن. شاید نظر بدی نداشت

رو افکارت کار کن، نه اینکه به دنبال افکار منفی و سمی از جمله تنوع طلبی باشی، اگه دنبالش بری خییییلی پشیمون میشی و میفهمی که تهش هیچی نیس پس اگه نامزدت آدم خوب و سالمیه توی چنین جامعه ای که نمیشه به هر کسی اعتماد کرد پس زندگیت رو سفت بچسب و بدون بهتر از نامزدت کسی نیس که بیاد تو زندگیت