2777
2789

موهام پرپشته حالت داره بلنده واقعا وقت زیادی توی حموم ازم میگیره از شستن گرفته تا خشک کردنش...

موی بلند دوست دارم اما در صورتی ک مثلا اینو ببرم کراتین کنم نه اینکه اینطوری...

هزینه کراتین اشم زیاد میشه

حجمش زیاده حتی نمیتونم دمب اسبی ببندم توی باشگاه اذیت میشم

بخاطر حساسیت خانوادم بیرون نمیزارم پشت موهامو کلا زیر مانتوعه

بالا زیر گریپس جمع نمیشه 

بعد الان به سرم زده بفروشمش به پولشم احتیاج دارم کوتاه کنم بعد همون کوتاهشو کراتین کنم 

ولی آرایشگرا گرمی خیلی پایین میخرن

چون همشون واسطه آن

مدل مویی که میخوام کوتاه کنمو میزارم ببینید میخوام اونطوری کوتاه کنم جلوشم چتری بزنم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عاشق موی کوتاه مدل باب هستم 

میمیرم براش 

ولی مامانم گفته دیگه حق نداری موهات رو کوتاه کنی ): 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه عالیه واقعا راحت میشی بعد کراتین ریزش میاره نکن

اگه کوتاه کنم باید حتما کراتین کنم وگرنه پف میکنه میره هوا کلا بد میشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عاشق موی کوتاه مدل باب هستم میمیرم براش ولی مامانم گفته دیگه حق نداری موهات رو کوتاه کنی ):

چه شکلیه؟

عه من موهامو همین تازگی این مدلی زدم

مبارکه خیلی قشنگه به همه میاد 😍

من چند سال اینجوری بودم همش 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یه چی تو مایه های همینی که گذاشتی اینم بابه فقط جلوش چتریه

یه چی تو مایه های همینی که گذاشتی اینم بابه فقط جلوش چتریه

خیلی اینطوری دوست دارم

اگه کوتاه کنم باید حتما کراتین کنم وگرنه پف میکنه میره هوا کلا بد میشه

موها منم وز هست پسرونه خیلی کوتاه کردم دیگه وز نشون نمیده کم پشته با سشوارم پف نمیکنه قبلا میکرد خیلی پرپشته واسه شما

موها منم وز هست پسرونه خیلی کوتاه کردم دیگه وز نشون نمیده کم پشته با سشوارم پف نمیکنه قبلا میکرد خیل ...

آره اگه کوتاه کنم عین چتر باز میشه کراتین نکنم اصلا این شکلی که میخوام نمیشه