2777
2789

من این یه سال اخیر خیلی استرس زیاد داشتم  وعلایم زیادم داشتم ولی ازمایشاتم نرمال بود  وگفتن اعصابه

ومن شب ها پانیک شدید میشدم

اما الان دو ماه بود کاهی کنار زبونم مور مور میشد وچونم هم مور مور میشد وزبونم انگار قاشق داغ گزاشتن 

ولی دو هفته هست که زبونم تو خواب قفل میشه ونمیتونم انگار تکون بدم وباید تند تند حرف بزنم وتکون بدم خیلی حس وحشتناکیه شش ماه پیش یه بار ام ار ای مغز دادم نرمال بود

من اونروز سرم تو خواب سنگین شد ونمیتونستم دخترمو صدا کنم زبونم قفل شده بود میترسم سکته باشه 😭 اب دهنمم سخت قورت نیدم ثقتی اینطوری میشم

من ایران نیستم واینجا هم درست و حسابی معاینه نمیکنن 😭لطفا نپرسید کجایی

سلام نگران نباش پنیک میشی منم همینجوری میشم اما زبونم نه سرم سنگین میشه مثل تو نمیتونم چشمم باز کنم به زور خودم نجات میدم گروه داریم برا پانیکی ها میخوای ادا کنم تو اینستا ،منم فشار عصبیم زیاده هر روز غروب پنیک میشم یرثرص میدارم زیر زبونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر میتونی طب سوزنی و سنتی حتما برو گلم 

این دمنوشم بخور 

غنچه گل محمدی،گل گاو زبان،ریشه بابا ادمنمیدم یا آدم برفی بپرس از عطار،سنبل الطیب

هم رو به اندازه برابر توی فلاکس بریز و بزار نیم ساعت دم بیاد 

و هر شب نیمه ساعت قبل از خواب بخور 

مداومت کن بهت قل میدم از لحاظ عصبی آروم میشی

سلام نگران نباش پنیک میشی منم همینجوری میشم اما زبونم نه سرم سنگین میشه مثل تو نمیتونم چشمم باز کنم ...

منم پنیک میشدم زیاد ولی این زبونم منو ترسونده تو این دو هفته شش باره اینطوری میشم😭

منم پنیک میشدم زیاد ولی این زبونم منو ترسونده تو این دو هفته شش باره اینطوری میشم😭

میخوای یه دکتر بری ولی باورکن از اعصابامونه من اون روز توخواب انگار روح ازبدنم رفت وبرگشت یعنی یکی خوب داد دوباره روح رو به بدنم