2777
2789

تو اینستا دیدم

خواستگار سنتی خونه داره ماشین داره شغل داره بعد دوس پسرت که قصد گرفتنتم نداره هیچی نداره😂💔😭

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسر درست حسابی دنبال عن بازی نیس..دنبال زن و بچه و ساختن زندگیه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

میگن چون اونا درحال ساخت خونه زندگی بودن ولی اینا پی دختر بازی😂🤷🏻‍♀️البته که من کامل قبول ندارم چ ...

منم چون این خواستگارای سنتی همشون گذشتشون اکس داشتن که نگرفتنش

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

اره واقعا 

ولی برای من خب خواستگار های سنتی سنشون بیشتر بوده 

مثلا یه خواستگار داشتم متولد ۶۸ بود 

میگفت نخواستم هیچ دختری تو زندگیم باشه چون شرایطشو نداشتم خوشبختش کنم ولی الان حس می‌کنم زندگیم به این ثبات رسیده که بتونم 

ولی دوست پسرا درگیر خوشبختی نیستن 😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چون خواستگارت تموم مدت درحال تلاش بوده درس خونده به یک جایگاهی برسه دوس پسرا اکثرشون از سن پایین درگ ...

از این خبرا هم نیست 

سنتی ها پولاشونو جمع کردن برای پوست دختراشون خرج نکردن نگه داشتن برن خواستگاری یه آفتاب مهتاب ندیده تا اونو بدبخت کنن

کی میگه همشون سرشون تو کارو درس بوده!؟ یعنی هیچ حمایت مالی و شغلی از طرف خانواده نداشتن!؟ 

دوسپسر من پسر واقعا بشدت کاری هست اما ورشکست شد متاسفانه یکبار ایکاش فقط کار میکرد تا قرض هاشو بده و تموم بشه ولی علاوه بر صاف کردن قرضهاش خرج خودش و خانواده ش رو هم باید بده وظیفه ی پدری که ناتوان سده و سرکارنمیره رو اون بعهده داره همزمان برای ازدواجمون و پول دراوردن واسش به هردری میزنه و سرهرکاری میره ، حتی تخلیه بار میره پول جمع کنه بتونه واسه من ی تیکه طلا بخره از الان تا وقتی بیاد خاستگاری! روزی نشده این پسر بیکار بمونه خونه ، شبا از زانو درد گاهی خابش نمیبره! 

خیلی بی انصافیه که تو این اوضاع داغونی ک همه داریم میبینیم و تجربه ش میکنیم بگیم پسرایی ک میان خاستگاری سنتی تواون سالها داشتن تلاش میکردن فقط! نه عزیز من کسی ک تو سن کم به خیلی چیزها میرسه یا کسی پشتش بوده و کمکش کرده یا روزگار خیلی بهش شانس داده! ولی واقعیت زندگی خیلی گسترده تر از چیزیه ک شما میبینین اطرافتون