2777
2789

من تنها عیب صورتم بینیم هست ولی نمیتونم عمل کنم بنا به دلایلی 

می‌خوام صورتم رو ژل بزنم به جاش 😂

شما چرا عمل نکردین؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

من کلا باید سرمو عوض کنم بینی که چیزی نیست

وایییی🤣🤣🤣🤣نگو اینجوری فدات بشم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چون معیار زیبایی به کتفمه🐥

منم اینجوری بودم ولی اومدم او جامعه فهمیدم چه قدر زیبایی مهمه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

من کلا باید سرمو عوض کنم بینی که چیزی نیست

بیا بمیریم از اول به دنیا بیایم🥲😂

مگه زیبایی این لب ژلی ها هستن یا دماغ ....

نه ولی یه چهره نسبی زیبا باید داشته باشی او جامعه امروز 

همسرم میگه اول لاغر شو بعد عمل بینی از طرفی میخوام باردار بشم موندم تو دو راهی

اول نینی 🥹