دخترموقرمز5 مدیر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 عنوان برادرشوهرم بغلم کرد🫤 | مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 54 پست همسرم داشت با خواهرش شوخی میکرد بغلش میکرد و اذیت میکرد .ماهم میخندیدیممنم نشسته بودم یکدفعه دست انداخت بغلم کرد محکم چپ و راست کرد بعدش سرپا وایساده بودیم با جاریم اومد وسطمون دست انداخت گردن من و زنش 1404/05/23 | 03:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترابییییی عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 1910 نه فقط گفتن اذیتش نکن شاید حامله باشه ینی چی شلید حامله باشه -اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی
دخترموقرمز5 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 این کارا چیه آخه هرچقدرم صمیمی باشی خارجم قفله:/بدم میاد از اینکارا آنقدر جای زنش بودم میکشتمش... دقیقا خودمم دارم همین فکر میکنم با اینکه جاریم دختر خاله شوهرم ولی تا حالا ندیدم از دست دادن مرز شون رد بشه
آنتریوم عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2584 7ساله مراقب زندگیت باش خیلی زیاد شده بی ناموسی و طلاق های اینطوری متاسفانه. البته دور از شما و همسرتون.پیشگیری همیشه و همه جا بهتر از درمانه..به همسرش بگو خوشم نمیاد از شوخی دستی بگو جلوش رو بگیره خودتم باهاش سرسنگین باش که بفهمه
mahshidii عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 4310 نت هایی ک میخرم حرومه بخدا تو روحت 🤣🤣 من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست
دخترموقرمز5 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 یه شوهر عمه دارم اینجوریه با لفظ توام مثل دختر خودمی همه رو بغل میکنه😂 انقدر بدم میاد ازش خیلی هم بدش نیومده .دوباره سرپا اومد دست انداخت گردنمونامشب خیلی حس نزدیکی داره تو شکم خودم
فرشتہکوچولو عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 32734 خیلی هم بدش نیومده .دوباره سرپا اومد دست انداخت گردنمونامشب خیلی حس نزدیکی داره تو شکم خودم اخم کن بشین پیش شوهرت انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
دخترموقرمز5 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 مراقب زندگیت باش خیلی زیاد شده بی ناموسی و طلاق های اینطوری متاسفانه. البته دور از شما و همسرتون.پیش ... دقیقا من و همسرش از نظر هیکلی خیلیییی تفاوت داریم زنش لاغر استخوانی .صاف صاف ولی من برعکس تپل .برآمدگی دار میترسم یکدفعه همین بغل زیر زبونش بمونه
دخترموقرمز5 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 شاید مست بوده چرا باید اینکارو کنه نه والا تازه دارن شله زرد نذری میپزن
fategole عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 650 خیلی هم بدش نیومده .دوباره سرپا اومد دست انداخت گردنمونامشب خیلی حس نزدیکی داره تو شکم خودم فک نکنم کسی توجمع همچین ریسکیوکنه،بخادازروهوس اینکاروکنه،مطمئن باش شمارومث خاهرش میدونه
آنتریوم عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 2584 دقیقا من و همسرش از نظر هیکلی خیلیییی تفاوت داریم زنش لاغر استخوانی .صاف صاف ولی من برعکس تپل .برآمد ... به هر حال هر طور میتونی جمعش کن بره گمشه بشینه سر جاش.شوهرت ناراحت نشد؟مگه شوهرت هم با همسر اون اینطوری مثلا شوخی میکنه؟
سودا_۴۱ عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1491 نبابا امشب همه اینجا خوابیدیم .خیلیی هم میخندن مواظب باش تو عروس دریایی
دخترموقرمز5 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 299 به هر حال هر طور میتونی جمعش کن بره گمشه بشینه سر جاش.شوهرت ناراحت نشد؟مگه شوهرت هم با همسر اون اینط ... نه شوخی لفظی شاید بیاد .یا دست میدن بهم .ولی بغل نمیکنناین برادرشوهرم تو خونه میچرخه نیشگون میگیره ازم