2789

افسردگی شدید داشتم قبلا با زور خودمو از منجلابش کشیدم بیرون ولی دوباره همون ضربه باید بچه ۱۸ هفته مو سقط کنم نمیدونم بعدش بتونم خودمو جمع و جور کنم یا نه اخه دوتا بچه دیگه ام دارم ک باید اونت رو کار کنم خرج مخارج خونه رو تامین کنم میترسم روانی شم اسیر تیمارستان بشماخزش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه چی درست میشه

همه ما به یه نحوی با جنس مخالف درگیرم حتی من

به درک واصل میشن نگران نباش

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چرا سقط

چون ازدواج دومم هست همسرمم رفته خودم دوتا بچه دارم رفته که بره از ایران حتی گفته سقط کن دوتا دختر دارم خودم سونو هم رفتم مغز بچه تومور یا کیست داره اونم ول کرده رفته خبری ازش نیست حتی سیمکارتاشو عوض کرده که هیچ راهی برای خبر دادن بهش نباشه موندم بلاتکلیف 

همسرتون اجازه مبدهولی سقط نکن گلم

نمیتونم نگه دارم پای ابروم وسطه ازدواجمون صیغه بوده تمام مدارک رو هم برداشته برده نگه دارم و نتونم ثابت کنم بچه این اقایه شناسنامه نمیتونن بگیرم براش انگ هرزگی میخوره بهم تازه اگر بچه مشکل مغزش برطرف بشه و سالم بشه .چجوری بدون درامد ۳ تا بچه رو بعد بزرگ کنم 

شکست عشقی چیه مگه متاهل نیستی استارتر

هستم که شوهرم رفته دیگه منو با بچه ۴ ماهه ول کرده رفته نه خبری ازش هست نه جیزی بجه هم سونو رفتم میگن مغزش کیست داره شاید برطرف بشه و اگر نشه و دنیا بیاد به مرور سرش رشد زیاد میکنه و 😭😱

هستم که شوهرم رفته دیگه منو با بچه ۴ ماهه ول کرده رفته نه خبری ازش هست نه جیزی بجه هم سونو رفتم میگن ...

به نظرم سقط کن

خانواده‌ت حمایتت  میکنن ؟

اینکه نامردیعخههه

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

۴ ماهه قلبش تشکیل شده ک 😕😕چرا زودتر اقدام نکردی

الانم بستگی ب تصمیم خودت داره گلم 

ای کاش قبل اینکه صیغه بشی فکراتو میکردی

برات دعا میکنم هر چه خیره برات رقم بخوره ازین حال بیای بیرون

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲