2777
2789
عنوان

قلبش درد میکنه💔

126 بازدید | 18 پست

سلام خانما شوهرم امروز قلبش درد گرفت بعد الان خوابید من دوساعته براش بیدارم 

چند وقت پیشا یکی‌از اشناهامون همینجوری خوابید صبح بیدار نشد من اینقدر تو فکرش بودم امشب اینجوری شد شوهرم🥲

بعد الان آروم بیدارش کردم ولی میگه درد دارم منم گلاب گذاشتم کنارش چند دقیقه یک بار میذارم که نفس بکشه

دکتر هم نمیاد به نظرتون بخوابم؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

ینی چی دکتر نمیاد؟ زنگ میزدی اورژانس حداقل

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی دکتر نمیاد ، زنگ بزن به خانوادش که مجبور بشه بره

اخه نوار قلب میده چیزی نشون نمیده تو نوارش

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

هشیار بخواب

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ایشالل چیزی نمیشه این وضعیت هر روزی ما جووناس

ولی چقد خوبه که مراقبشی>>>>

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
واقعا اینقدر خطرناکه؟😢

دردی ک آروم نشده،باید بررسی بشه 

حداقل فردا صبح نوبت بگیر از متخصص قلب.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
شما پرستاران درسته؟چیزیش نیست چون نوار قلبش سالمه

استرس مشغله فکری فشار کاری روحی باعث شده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ایشالل چیزی نمیشه این وضعیت هر روزی ما جووناسولی چقد خوبه که مراقبشی>>>>

نمیدونم چرا اینقدر میترسم که اتفاقی براش نیفته😅🫂

استرس مشغله فکری فشار کاری روحی باعث شده

اره این چند وقت خیلی تو فشار بوده

مرسی ازتون الان پس مشکلی برا پیش نمیاد؟

اره این چند وقت خیلی تو فشار بودهمرسی ازتون الان پس مشکلی برا پیش نمیاد؟

ن نگران نباش ولی حواست باشه مراقبت کن