2777
2789

من وقتی حالم خوش نیست همسرم پسرم پرخاشگر میشن اصلا روبه راه نیستن بعد ک من میزون میشم همسرم میگه نگاه تو که سرحال باشی خونه آرومه توقع داره من زود خودمو جمع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی شاید یه جورایی حق دارند واقعا آرامش خونه دست مادر هست

ما هم آدمیم خسته میشیم 

من که دارم افسرده میشم تو خونه

به حرف میگه برو کلاس ثبت نام کن ولی میدونم نمیتونه پسرمو نگه داره 

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
ما هم آدمیم خسته میشیم من که دارم افسرده میشم تو خونهبه حرف میگه برو کلاس ثبت نام کن ولی میدونم نمیت ...

دیگه خیلی سخت نگیر در حد دو سه ساعت تا تو بری یه کلاس و برگردی میتونن نگه دارن 

حق که ندارن ولی دیگه مردا پررو شدن کاریش نمیشه کرد باید سوخت و ساخت

شاید من منظورم بد گفتم نگاه من همسرم تو مشکلات کنارم هست یعنی حتی آشپزی همه کار برام میکنه ولی آشوبن،آرامش ندارن خودش پسرم کلافه آن من ک میگم میخندم اونام خوب میشن

دیگه خیلی سخت نگیر در حد دو سه ساعت تا تو بری یه کلاس و برگردی میتونن نگه دارن

از سر کار میاد جوری خوابش میاد که حد نداره.ساعت کاری شون از ۶ هست ۴ و نیم بیدار میشه حق داره البته

حالا خوبه میگه تو میری بیرون این بچه جیکش درنمیاد ولی خودش یه بار گفت میخوای بری بیرون واسه خرید من عزا میگیرم!!! 

انگار میخواد کوه بکنه

جلوی تی وی میشینه بچه بازی میکنه و خوراکی میخوره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14357436میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

زدم

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..عشقم H❤️😘    اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🙏