2777
2789
عنوان

ای دل تنها چیه چشم انتظاری💔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 70 پست
والا الان حسی ب چیزی ندارم در کل روزمرگی ها و شرایطی ک الان توش گیر کردم عذاب اور واس ی مرد شرم اوره ...

غصه نخور فکرو خیال نکن 

درست میشه 

تواین جور مواقه وقتی پناه میبری ب خدا 

میدونی و حس میکنی حامی داری 

اروم میشی 

اینجوری نمیمونه 

غصه نخور فکرو خیال نکن درست میشه تواین جور مواقه وقتی پناه میبری ب خدا میدونی و حس میکنی حامی داری ا ...

اره تنها حامی من خداست الان💚

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکی بود میگه ک خدایا پروردگارم ب من صبر بده از دست اینا

چوخ ساغول کی ددین😂

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اره بی هم زبونی سخته کلی حرف داری اما بهوخودت میای کسیونداری که باهاش حرف بزنی.

هوم 9 سال تنهام  دو سال وخورده ای با کسی بودم اونم رفت خودم موندم وخودم خدا فقط بقیه هیچ

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

نمیدونم .چرابه هرکی بها بدی بهش اهمیت بدی میذاره میره.خوبی به کسی نیومده

دقیقا

کلا باید محل ندی حتی اگه کسیو دوست داشتی

تا بها میدی دچار توهم میشه میره 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

دقیقاکلا باید محل ندی حتی اگه کسیو دوست داشتیتا بها میدی دچار توهم میشه میره

اره انگار ازت سیرمیشه فقط کافیه محل ندی ونخوای باشه میبینی میوفته به التماس ای خدا هرکیوخواستم نشد..اونیم که ازش متنفری مدام دنبالته التماس.ای خدا هیجی سرجاش نیست

اره انگار ازت سیرمیشه فقط کافیه محل ندی ونخوای باشه میبینی میوفته به التماس ای خدا هرکیوخواستم نشد.. ...

دقیقا