2777
2789

تو دیت سوم باهم بودیم یهو تصادف کرد مقصر بود اونجا ازم ۵۶۰۰ قرض گرفت چند روز بعدشم گفت میخام قسط بزنم ۵۰۰ کم دارم برام بزن زدم جمعه میشه ۶میلیون ۱۰۰ تومن چندبار گفته دستم پول میاد برات میزنم ولی خبری نیست بنظرتون چطوری ازش پس بگیرم خودمم شهریه دانشگاه دارم خرج مخارج خودم داروها مکملا چی بگم بهش زود پس بده

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)

به اکسم حدود ۲٠ م هدیه دادم سگ خوررررر

یادش افتادم

نکبت بی سر و پا

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اکسم حدود ۲٠ م هدیه دادم سگ خوررررریادش افتادمنکبت بی سر و پا

باز اون هدیه بوده از من قرض گرفته نه تشکر کرد نه پس میزنه ۱۰ روزه

اعتماد از دست رفته مثل کاغذ مچاله شده دیگه به حالت قبل برنمیگرده :)
باز اون هدیه بوده از من قرض گرفته نه تشکر کرد نه پس میزنه ۱۰ روزه

حداقل قرض یه امیدی به پس دادن داری 

پولای من رفت 

وای چقدر ساده بودم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برای هیچچچچ پسری هزارتومنم خرج نکردم چطور دلتون میاد واسه اینا خرج کنین

عاشق بودم البته عشق که چی بگم بچگی کردم