2777
2789
عنوان

خاستگارم بهم زیاد زنگ نمیزنن

236 بازدید | 21 پست

سه ماهه داریم اشنا میشیم قرار بود دوروز تو هفته بریم بیرون و هرشب تماس بگیرن ولی خب ی وقتایی قرارا کنسل میشه از طرف ایشون یا تماس نمیگیرن ما کلا روزی یک ساعت اگه تماس بگیرن باهم حرف میزنیم در غیر این صورت فقط یک پیام صبح بخیر میگیم و اینکه ایشون زیاد ابراز احیاسات ندارن نمیدونم چرا ولی خب میدونم که دوسم داره و صد درصد بامن اوکیه بنظر شما طبیعیه یا نه کیا شوهرشون مثل این اقا بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز به هم ابراز احساسات نکردید؟ 

شاید معذبه یا مذهبی 

همسر من از اول سرد بود بعد ازدواج هم متاسفانه تا یکسال باکره بودم هیچ تمایلی نداشت و نداره 

کاش می‌رفتید مشاوره قبل ازدواج 

[QUOTE=391691550]هنوز به هم ابراز احساسات نکردید؟  شاید معذبه یا مذهبی  همسر من از اول سرد بود بعد ازدواج ...[/Q

خیلی کم‌ابراز احساسات میکنه و اینکه بله مذهبیه نمیدونم بخاطره مذهبی بودنشه یا مدلشه واقعا خستم

هنوز به هم ابراز احساسات نکردید؟ شاید معذبه یا مذهبی همسر من از اول سرد بود بعد ازدواج هم متاسفانه ت ...

چرازن گرفت؟

اخلاقش خوبه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

[QUOTE=391691550]هنوز به هم ابراز احساسات نکردید؟ شاید معذبه یا مذهبی همسر من از اول سرد بود بعد ا ...

داداش منم مذهبی بود یادمه ابراز احساسات نمی‌کرد تو نامزدی 

منم فکر میکردم نامزدم چون مذهبیه و خجالتی طرفم نمیاد 

حتما برو مشاوره قبل ازدواج خیلی خوبه 

اشتباه منو نکن 

داداش منم مذهبی بود یادمه ابراز احساسات نمی‌کرد تو نامزدی منم فکر میکردم نامزدم چون مذهبیه و خجالتی ...

الان داداشتون ابراز احساسات میکنه ب خانومش 

اخه ما مشاورع رفتیم ولی اصلا کمکمون نکرد