2777
2789
عنوان

اگه مبخواین با شخصیت دیده بشین

444 بازدید | 48 پست

وقتی میرین خونه مردم از عطرای صاحب خوبه کیلویی نزنین

اوج بیشعوری و بی فرهنگیه خودتونو میرسونین

مردم بخاطر اون عطرا پس انداز کردن و پول زیادی دادن

قرار نیست تا بهتون رو میدن بیاین تو اتاق و شیشه رو خالی کنین

فامیلمون اومده بود خونمون

رفت از عطرایی که من سالی یه بار استفاده نمیکنم چون گرون بودن و دلم نمیومد حدود ده پیس زد

بدووووون هیییچ مبالغه ای میگم شایدم بیشتر از ده پیس

تازه بعدشم از بقیه عطرا هم هر کدوم چهار پنج تا زد رو هم

طوری که قشنگ بو الکل میداد

من اصلا راضی نبودم!

آدم خسیسی هم نیستم ، وقتی مهمون میاد کامل اجازه میدم اگه علاقه دارم عطرارو تست کنه و ...

اما این اینقدر زیاد استفاده کرد که به چشمم اومدن

بیا این همه پس انداز کن خرج نکن و... که ادکلن بخری بعد یکی بیاد...

بعد تازه بعدشم با خنده و شوخی گفت یکم زیاد زدم ولی نترس تموم نمیشه

واااای سرم داره میترکه

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آدم‌پرو بدم میاد 

تا الان دست ب وسیله ی هیچکس نزدم و عقیده دارم کار میکنم هر چیزی خواستم میخرم

یا اگه ندارم استفاده نمیکنم اونقدر مهم نیس

چرا باید وسیله ای ک مال شخص دیگه ایه استفاده کنم؟

هستم ولی خستم❤

چقدر چیپ 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

خوب همون موقع بهش می گفتی.  من خونه خواهرم هم می رم فقط عطرهاش بو می کنم اما نمی زنم چون می دونم عطرهاش گرون هست و می گم حالا شاید خودش راضی باشه ولی شوهرش راضی نباشه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ما غلط بکنیم از این کارای بی تربیتی بکنیم ولی حالا عزیزم شما  طوریت نشه دور از جون سر یک میل عطر 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

واسه چی اجازه میدی مهمون بیاد اتاق خوابت؟؟.

در اتاقو ببند...

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من از آدم‌پرو بدم میاد تا الان دست ب وسیله ی هیچکس نزدم و عقیده دارم کار میکنم هر چیزی خواستم میخرمی ...

من همون اولم گفتم

واقعا دوست ندارم کسی با ناراحتی از خونمون بره...

اما این کارش واقعا مغزمو داغون کرد

خیلی زحنت کشیده بودم برا اون عطرا...

مائده هستم🌷🌷🌷یه خواهر کوچیکتر دارم🌷🌷🌷یه برادر بزرگتر

من تجربه مشترک دارم ولی عطر نه وسایل بهداشتی مث اسکرابر صورت و آبرسان

خواهر شوهرم و دوتا دختراش خونم بودن تو یخچال گفت این چیه براش توصیح دادم. دیگه اینا ولی کن بودن مگه

میرفتن بیرون فرت و فرت به جای شوینده اسکراب مو میزدم میدادن به هم ک تو هم بزن  ابرسانم خالی شد

آدم انقد نفهم اخه .. یبار من اجازه دادم نه ده بارش  اونم سرخود برا خودشون راحت وسایلم استفاده می‌کردن

آدم ندار هم نیست  چیز مفتکی میسبه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کلا سراغ وسایل صاحبخونه رفتن بشدت بیکلاسیه. عطر هم نباشه. حتی از عطرای خودمون هم نباید کیلویی بزنیم. ...

من چقد شما رو دوس دارم 

حتی وقتایی ک خاننده خاموشم پیامتونو توی تاپیکا میبینم عشق میکنم