2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم

دست پختش خیلی خوبه

خیاطی و آرایشگری بلده

بافتنی بلده،گلدوزی بلده

کارای فنی بلده

وقتی ما کوچیک بودیم میره گواهینامه میگیره با وجود چند تا بچه کوچیک

بعد درسش رو ادامه می‌ده

اول مامانم که همش نون تنوری می‌پزه و اش و حلیم می‌ره رب درست می‌کنه انواع ترشی  و خیارشوررو درست می‌کنه غذا هاشم که عالی آن بیرون هم کار می‌کنه  بعدش زن عموی مامانم که واقعا با سلیقه است و زیر زرنگ غذاهای مجلسی میپزه برا مهمان چند مدل انواع دسر و شربت و مربا ها و ترشی ها رو درست می‌کنه  خونه زندگیشم ک برق میزنه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامانم اسمشو گذاشتم شیوا شف آنقدر که قشنگ آشپزی میکنه و خوشمزس غذاهاش

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.

زحمت کش خاله م  باسلیقه تمام زندگیش برررق می‌زنه همیشه میدیم کارخونگی می‌کنه نون می پزه رشته درست میکرد قوتودرست میکرد می‌فروخت خیلی  قدیم ترا که قند خوردشده نبود فقط ازاون قند حبه ای ها که زود آب میشد بود قندخورد می‌کرده بسته بندی می‌کرده می‌بره مغازه ها مهمون داری میکرد تعداد بالا قبل اذان بیدارمیشه تاموقع خواب یه ریزکارمیکرد بعد چندسال الان ها فهمیدم شوهرش خرج زندگیشو نمی‌داده ازاین راه خرج خونه رو می‌داده دوتا بچه شو فرستاد دانشگاه شهردگه الان هم پسرش عاقد و دفتر ازدواج و طلاق داره  مرکزشهر بااینکه خونه شون شهرستان بود اومد درس خوند خواهرشم وکالت خوند ازدواج خوب کردن هردوتاشون هنوزم خالم باسلیقه ترین فرد فامیله