2777
2789
عنوان

بنطرتون اینکارو بکنم زشته😶

169 بازدید | 19 پست

۲۷ سالمه

دانشجوام

خواستگار تاپ و به درد بخوری ندارم

می‌خوام بدون اینکه به خانوادم بگم فرم ازدواج پر کنم تو یکی از کانالهای واسطه گری معتبر و اخرشم شماره ی خودمو بدم نه مامانم

منتها این امکان هست که فرم پسر رو مادر یا خواهرش پر کرده باشن و مسلما اونا شماره ی خودمو میگیرن و زنگ میزنن واسه اولین دیدار و اینا..بنطرتون بده این کار؟اخه نمی‌خوام مامانم الان چیزی بدونه،خواهشا راهنماییم کنید که چیکار کنم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره بزرگتر دیگه ای رو نمیتونی بدی؟

خاله ای عمه ای

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

کار خوبی میکنی . هیچیش زشت نیست . ببین واسطه گری اینجوری نیست که مستقیم ترو به اون وصل کنه . اون واسطه شرایط تورو میبینه میگرده تو کیس هاش ببینه مورد مناسبت هست بعد با خودت هماهنگ میکنه 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...