2777
2789

من تو رابطه هستم که دوست پسرم مدتیه ندیدم الان بهم زنگ زد تصویری دیدم موهاشو کوتاه نکرده و عصبی شدم و بهش گفتم چرا من بهت باید بگم موهات رو کوتاه کنی چرا اینطوری هستی و یه چیزهایی رو خودت باید حل کنی نه همه چیز تو دغدغه منم باشه و یکم زیادی شلوغش کردم و بهش یکم توهین کردم ناخواسته احساس میکنم ناراحت شد حسابی و بهش گفتم من نباید مادرت باشم باید پارتنرت باشم و از دستم ناراحت شد تا حالا ندیدم یه مرد از آرایشگاه رفتن بدش میاد این مسله طبیعیه؟شما دیدین همچنین مردی؟احساس میکنم بیشتر پسر بچه است تا مرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانشی مگه؟

سر یه مو. باید اینطوری می توپیدی بهش؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بگو حیف اون موهای قشنگت نیست😆

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بعضیها به نظافتشون اهمیت نمیدن.....در آینده رفتی زیر یک سقف برات سخت نباشه.......

من‌تو همین سایت خوندم خانومه میگفت شوهرم ازذحموم رفتن بدش میاد بزور ماهی یکبار میره حموم.....بوی گند میده...بدنش کثیفه...نمیسه از کنارش رد شد بعد انتظار رابطه داره

مامانشی مگه؟سر یه مو. باید اینطوری می توپیدی بهش؟

ببین شاید اینجا من خیلی بچه گونه بنظر بیام با این تیباکس و این صحبت ها ولی تو دنیای واقعی خودم هم خیلی سعی میکنم رعایت کنم سعی میکنم اهمیت ندیدم همیشه به بقییه میگم که جدی نگیرین پسرا رو نمیدونم چرا اینقدر این پسر برام پر اهمیت شده بخاطر یه چیز ساده من حرص میخورم

بعضیها به نظافتشون اهمیت نمیدن.....در آینده رفتی زیر یک سقف برات سخت نباشه.......من‌تو همین سایت خون ...

نه خیلی بهداشتی و مرتبه خیلی زیاد بو عطرش از ۲ متری میاد ولی تنها عیبی که داره از مو کوتاه کردن بدش میاد و خیلی رو اعصاب منه و خیلی هم لجبازه چون میدونه من الان کلیک کردم رو این موضوع انجامش نمیده دیگه تا مدتی 

نه خیلی بهداشتی و مرتبه خیلی زیاد بو عطرش از ۲ متری میاد ولی تنها عیبی که داره از مو کوتاه کردن بدش ...

خوب بهش بگو اگه قراره در آینده باهم ازدواج کنیمو بریم زیر ی سقف بایدو باید لجبازیتو بزاری کنار....لجبازی کردن رو از سرش دربیار....وگرنه همینطوری عادت میکنه سر هر حرفی لجبازی کنه