2777
2789
عنوان

شورت بنفش هستم😪 از صبح تاحالا اینقد در حال خوردنم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 43 پست
اتفاقا خواستم مامانم همین کارو میکنه ولی حواس نداره بخاطر من صد بار کلید کمدشو گم کرده به دردسر افتا ...

این چیزها بعدها عوارض خودش نشون می ده معده ات کم کم بزرگ می شه و دچار اضافه وزن شدید می شی کلی بیماری و درد میاد سراغت 

چطوری می تونی در مورد چیزی که انقدر مهم هست اینطوری بی خیال باشی؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزها بعدها عوارض خودش نشون می ده معده ات کم کم بزرگ می شه و دچار اضافه وزن شدید می شی کلی بیمار ...

اخه گاهی اتفاق میوفته همیشه نیست و چون از نظرم بیماری نبود برا همین نسبت بهش بیخیالم یکم .. 

توی ژنم اضافه وزن نیست ژنتیکی همینجوری هستیم و با خوردن وزن اضاف نمیکنیم 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

از اونایی که میخوری میسوزونی😆

افرین 😂😂

بچه ها میگن چرا بیخیالی یکی دلایلش همینه 😂

ژنتیکی همینیم با معده گشادو بزرگ هم وزنمون زیاد نمیشه همش میسوزه حتی شکم هم ندارم با این همه خوردن 

افرین 😂😂بچه ها میگن چرا بیخیالی یکی دلایلش همینه 😂ژنتیکی همینیم با معده گشادو بزرگ هم وزنمون زیاد ...

منم دنیارو بخورم میسوزونم معلومه نیس کجا میره این همه چیز😄 منم ژنتیکیه 

منم دنیارو بخورم میسوزونم معلومه نیس کجا میره این همه چیز😄 منم ژنتیکیه

منم نمیدونم ی دوست داشتم اب میخورد وزن اضافه میکرد نمیدونم برا من کجا میره من الان ۶۲ کیلوام ولی هیچکس نمیتونه از رو ظاهرم بگه که من ۶۲  کیلوام 😂

منم نمیدونم ی دوست داشتم اب میخورد وزن اضافه میکرد نمیدونم برا من کجا میره من الان ۶۲ کیلوام ولی هیچ ...

اره بععضیا ژنشونه. خوبه پس حسابی کالری میسوزونی ریزه میزه ای حتما

عزیزم هر جور راحتی حرف بزن اسم ونام پروفیل مهم نیس ممهم حرفی هستش که زده میشه و جوابهایی که داده میش ...

من خیلی سال اینجام و سعی میکنم دل کسی رو نشکونم اگه قضاوت میکنم که اشتباه باشه سریع عذر خواهی کنم و قبول کنم که اشتباه کردم کاش بعضیا یاد بگیرن اسم و پروفایلم با شخصیتم متفاوت و نتیجه کودک درونم و هیجاناتم بوده تازه کلی امشب دوباره توهین کردن بم/: بخاطر اسمم