2777
2789

وای دارم روانی میشم فوبیاشو‌از بچگی داشتم بشدتتتتتت اهل بهداشتم و روزی چندین بار مسواک میکنم روزایی که دانشگاه دارم شده تا ده بار در روز هم مسواک میکنم هم نخ میکشم هم زبونمو مسواک میکنم ولی همش حس میکنم ته حلقم بو میده دارم‌ روانی میشم حتی الانم که مسواک کردم همچین حسیو دارم تابحال روش رو هم نداشتم از کسی بپرسم راجب این قضیه چندتا دندون خراب تازگی ها دارم ولی این قضیه که میگم برای قبل تر از این دندون های خرابمه تروخدا بگید چیکار کنم؟یعنی بوی دهانم از چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نعنا بگیر هربار یکیشو بذار دهنت. 

نه اونایی که شکلاتن و مزه خمیر دندون میدنااا! یه مدلش هست طعم نعنا یا حتی نعنا دارچین

بهتر از آدامسم هست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قرص نعنا بگیر هربار یکیشو بذار دهنت. نه اونایی که شکلاتن و مزه خمیر دندون میدنااا! یه مدلش هست طعم ن ...

قرص نعنا خوبه یعنی؟شکر داره توش؟چون من حذف قندم اصلا قرص نمیخورم

ممکنه معده ات اسیدی باشه و معده درد داشته باشی

یا لوزه داشته باشی

و دندون خراب

اینا باعث بوی بد دهان میشن

و اینکه مرتب مسواک میزنی دیگه بو نمیده خیالت راحت

ولی مسواک زیاد هم ب دندون آسیب میزنه

خیلی حساسی خوش بو کننده دهان و ادامس استفاده کن

قرص نعنا خوبه یعنی؟شکر داره توش؟چون من حذف قندم اصلا قرص نمیخورم

نه فکر نکنم

خیلی طعم و بوی خوبی داره. زودم اب میشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱