2777
2789
عنوان

پسرم درست حرف نمیزنه کلاس سومه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 56 پست
یه بار پسر من که دوسالش بود یه روز کامل همش میگفت لبابو بده لبابو منو مامانم همش به خودمون فشار میاو ...

آخی🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روخوانی خوبه فقط چرت و پرت حرف میزنه دیگه

کتاب داستان براش بخر

شبی یه قصه بگو برام بخون

دایره لغاتش که گسترده بشه

کم کم این اشتباه گفتناش درست میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فقط گفتار درمانی تازه باید زودتر می بردید چون معمولا وقتی سواد یاد می گیرند باید درست بشند

یکی از،چیزایی ک باعث شده نبرم چون معلماش همیشه میگن ن خوبه مشکلی نداره شوهرم و مادرم میگن ولی این مواردی ک تو تاپیک گفتم هست دیگه مثلا ب جواهر میگه جهاور

یکی از،چیزایی ک باعث شده نبرم چون معلماش همیشه میگن ن خوبه مشکلی نداره شوهرم و مادرم میگن ولی این مو ...

چون معلم هاش سواد درستی در این زمینه نداشتن 

من به عنوان یک معلم میگم باید ببرید 

اصلا یک جلسه خودت برو به گفتاردرمان بگو اینطوری هست ببین چی میگه ضرری نداره 

بعدا حتی ممکن بچه تون مسخره هم بشه 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
آره از اول همین بود و دیر زبان باز کرد

پسرم البته وقتی از رو می خونه درست می خونه کلمات رو

ولی حرف زدنی اشتباه میگه

مثلا میخواد بگه عاشق بستنی هستم

میگه عاشقهٔ قورمه سبزی ام

اینا طبیعیه بنظرتون؟