2821
2789
عنوان

جدیدا حس بدی دارم

56 بازدید | 7 پست

نمیدونم شما چطورید ولی وفنی میرم تو خیابون و خانوما و میبینم واقعا اعتماد ب نفسم کم میشه و خیلی وقتا نگران ارتباطم با همسرم میشم.... 

نمیدونم طبیعیه یا نه ولی واقعا تو روحیم تاثیرگذاشته و دائم حس بد دارم نسبت ب خودم 

به خودت برس عزیزم عین اونا میشی

من استایلم چادره و نسبتا خیلی هم هزینه میکنم برای لباسام و هرکدوم از پیراهن یا عبا هایی که میخرم زیر 3 تومن نمیشه ولی واقعا اعتماد ب نفسم کم شده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من استایلم چادره و نسبتا خیلی هم هزینه میکنم برای لباسام و هرکدوم از پیراهن یا عبا هایی که میخرم زیر ...

از بس همه داف شدن من هرموقع حس کنم همسرم زیر چشمی یا حتی یه نگاه به کسی بندازه مثلا طرف موهاش بیرون باشه فوووری موهامو میریزم بیرون میگم فکر کتم دوس داریاا یا لباسش کوتاه باشه میگم منم ازین به بعد کوتاه میپوشمم فکر کنم خوشت میااادا دیگه میترسه کنارم سهوا حتی چشمش به کسی بخوره و میفهمونم که منم بلدم لخت یا داف باشم 

😂😂😂😂😂چقدر بانمک بود کارت عزیزم خیلی شیوه ی خوبیه

قربوونت نقطه ضعف همسر من اینه بنظرم خیلی از مردا همینن

یا این که ژل و پیکر تراشی و عمل های مختلف مدام الکی البته بهش میگم میخواام داف بشم انجام بدم اونم دوست نداره الان دیگه زده شده و ترسشونو داره همش میگه  اهه همه ژل و عملن و حس بد میگیره نسبت به این چیزا

قربوونت نقطه ضعف همسر من اینه بنظرم خیلی از مردا همیننیا این که ژل و پیکر تراشی و عمل های مختلف مدام ...

آره خب واقعا طبیعی یه چیز دیگس عمل و اینا خیلی مسخرس... ولی خداییش یه سریا یجورین بیرون که ما خانوما هم دوسداریم نگاشون کنیم و لذت ببریم😅