2777
2789

هرکی ی جوریه حالا شماها بگید بچم چی میشه انشاءالله سالم باشه 

حالت تهوع ندارم فقط صبحا دهنم بوی بد میده قبلا اصلا خیلی نمیخابیدم الانا همش خوابم میاد از شیرینی متنفرم غذاهایی شور ترش گوشتی همش میخام تنبل هم شدم ی کم البته قبلا بودم شایدم از حاملگی نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق شوری بودم و اصلا تنبل نبودم کم خواب بودم اتفاقا

...بچم دختر شد....فکر کنم این احوالات برای هر بچه متفاوته ربطی به جنسیت نداره 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چن وقت بعد اقدام بار دار شدین؟

یک روز ب تخمگذاری یک روز کامل نه 15الی 20ساعت قبل تخمگذاری  ی دونه دختر گل دارم بچه ریاد دوس ندارم چون شوهرم پسر هم میخاد دعا میکنم سالم باشه و پسر باشه ک دیگه مجبور نشم بچه بیارم تو این اوضاع 

یک روز ب تخمگذاری یک روز کامل نه 15الی 20ساعت قبل تخمگذاری ی دونه دختر گل دارم بچه ریاد دوس ندارم چ ...

ببخشید ی سوال داشتم واقعا هیشکی رو ندارم ازش بپرسم. ما بعد رابطه کلا منی از واژنم خارج میشه طبیعیه؟

من عاشق شوری بودم و اصلا تنبل نبودم کم خواب بودم اتفاقا...بچم دختر شد....فکر کنم این احوالات برای هر ...

ی سوال داشتم.من هیچ علائمی ندارم اصلا چن روز پیش یکم دلم درد گرف ۲ روز مونده ب موعدم ب نظرت باردارم یا نه،

ببخشید ی سوال داشتم واقعا هیشکی رو ندارم ازش بپرسم. ما بعد رابطه کلا منی از واژنم خارج میشه طبیعیه؟

ااگه میخایید باردار شید زود بعد از رابطه بلند نشید خودتون خانم پاهاتونو بالا بگیرید ب دیوار بزنید چند دقیقه تو همون حالت بمونید خوبه اگه بعد از رابطه یا چند دقیقه بعدش پاشید بیشتر منی از واژن خارج میشه