2777
2789

بنظرتون برم کمکش برای تولد بچم اومد کمک...منتها اون یکی عروسا نمیرن من میرم فقط...نمیدونم برم خوبه یا نه...راستش خیلی براش احترام قائلم اونم برای من رابطمون خیلی خوبه شکر خدا...دلم نمیخواد با نزدیک شدن زیاد چیزی بشه انتظار توقع پیش بیاد...برا تولد بچم کن اومد کادو زیادی بهش دادم حبران کردم..یعنی بی جواب نداشتم زحمتشو...خودم دلم نیست برم عزیزان دوست دارم بمونم خونم چون بچه کوچیکم دارم نرم زحمت بدم بدتر بهش...

شاد و سلامت باشید 💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اربعین تولد میگیره ؟؟؟؟؟؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ببخشيد جسارت نباشه ها،ولي روز اربعين ميخواد تولد بگيره؟

ببخشید بچه‌ها من اینطوری نوشتم که شناسایی نشم یه روز دیگست خواستم فردارو بگم حواسم نبود نه خانواده مذهبی ان فردا نیست عذر میخوام از همه🙏🏻

شاد و سلامت باشید 💐

حالا همه کامنتا وای روز اربعینبله دوستان اینقدر عجیبه کسی به عقاید شما اعتقادی نداشته باشه؟

والله فردا نیست تولد خواستم شناسایی نشم گند زدم...کاش ببینن که گفتم فردا نیست وجواب اصلی رو بدن🙏🏻💐

شاد و سلامت باشید 💐