2777
2789

اون سری ۸ میلیون بابت اجرت ازم گرفت بلد نبود م دوسه تومن بابیت سود و مالیات کلی ضرر کردم 

باز این سری یکم تحقیق کردم رفتم کم اجرت خریدم 

این سری کلی رو ی سود و مالیات کشید ۶ میلیون اضافه گرفت ازمن برای سود و مالیات و اجرت

نهایت سه تومن باید بگیرن نه اینقد

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بستگی ب مقدار طلایی ک میخری داره دیگه

مگه ثابته ک تو اگه ی گرم بخری 3تومن اجرت بگیرع اگه صد گرمم خریدی 3تومن احرت بگیره؟؟ 

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
خب بستگی ب مقدار طلایی ک میخری داره دیگه مگه ثابته ک تو اگه ی گرم بخری 3تومن اجرت بگیرع اگه صد گرمم ...

ببین برای انگشتری ک خریدم ۸ میلیون اجرت روی فاکتور نوشته بود

۷ میلیون و خورده ای دقیقش

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

ببین برای انگشتری ک خریدم ۸ میلیون اجرت روی فاکتور نوشته بود۷ میلیون و خورده ای دقیقش

خب باید ببینی وزنش چقدره و چند درصد اجرت براات حساب کرده

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹