2777
2789
عنوان

اومدم جایی که

229 بازدید | 25 پست

خونه ها همه شخصی حتی یدونه آپارتمان وجود نداره دیوار همه خونه ها تقریبا قد متوسطی علم کردن با این وجود حتی ی دزد هم نداره 

تو ی جایی ک دخترا تو سن ۱۱ سالگی همه شوهر کردن نامزد دارن یا شور و شوق شوهر کردن رو دارن  پسراشون تو سن ۱۸ سالگی میرن سربازی و بعد وارد بازار کار و تشکیل زندگی و دختراشون تو سن ۱۸ سالگی به جای استرس کنکور و درس تو خونه شوهر حداقل ی بچه بغل دارن مردمانش همه هم دل و بوی ناب سادگی و مهر و محبت میدن  جایی ک ساده زیستی و درآرامش رو ترجیح میدن به زندگی تجملاتی و پر از تنش و برای منی ک از ی شهر شلوغ و پراز هیاهو اومدم خیلی عجیب و باصفاس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر آماده حمله باش😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

شاید خونه هاش با صفا باشه اما کودک همسری کجاش باصفاست؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

هرچی که هست خداروشکر اطراف ما نیست 

چون شمالی ها همیشه معروف بودن به آدمایی که تحصیلات دخترشون براشون مهم تره تا شوهر کردن

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

اوهوم . واقعا دیدن دخترای ۱۱ ساله ای که به جای عروسک بازی دارن یه زندگی رو میچرخونن، خیلی با صفاست 😐

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.