2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خسته شدم

183 بازدید | 6 پست

جاشو جدا کرده ۴ ساله دل بخواهیی بیاد پیشم بخوابه بهونه اش خستگیه میره تو بهار خواب میخوابه میگه خنکه ازم طرفداری نمیکنه زنداداشش یه حرفی اصلا به من مربوط نمیشد گفت این چه زنیه واست گرفتیم شوهرمم تایید کرد که آره والا اشتباه کردم باهام حرف نمیزنه دوساله مسافرت نبرده منو میگه خودت برو من با بچه کوچیک یه نوزاد چه جوری با تور برم خسته ام دیگه نمیخوام حتی نگاش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم برو حتی یه شهر نزدیک بهش نشون بده میتونی بدون اون شاد باشی 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

میتونم خودش میدونه ولی دلم میخواد بعد دوسال باهاش برم مسافرت

خب اینی که بهت گفتم یه سیاسته 

باید تو خونه هم ببینه شادی با خودت

و اون که میدونه با اینکه عملا ببینه فرق داره

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا