2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بد و پیشونه شوهرم تعقیبم میکنه ازش وحشت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 21 پست
باید ازش فیلم‌میگرفتی الانم دیر نشده فیلم بگیر بعد بگو بهش یبار دیگه تعقیب وتهدید کنی هم شکایت میکنم ...

فیلم گرفتم ولی به درد نمیخوره 

اونجوری آرامش نداشتم که بتونم وایسم فیلم بگیرم وقتی میدیدم سمتم میاد فرار میکردم داخل مغازه ها...

بعد بچه هم پیشم بود اونو هم باید کنترل میکردم😭😭😭

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

سر چی تهدید می‌کنه مگه بچه رو به زور میبریبعد دم کلانتری چرا میری

قبلا میرفتم از در خونه بچه رو میگرفتم که یبار خواهرشوهرام زدن منو منم قانونی پیگیری کردم که بچه رو دم کلانتری تحویل بده که خیر سرم امنیت داشته باشم

ولی حتی از کلانتری و مامور هم نمیترسه😭😭😭💔💔💔

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نمون برو خونه پدر مادرت

مادرم فوت کرده 

پدرمم ازدواج کرده 

فقط آرزو دارم به حق همین اربعین شرش از سرم کنده بشه 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

یعنی پسرتم بغلته تهدیدت میکنه؟ الهی عزیزم خدا خودش کمکت کنه گره از مشکلاتت باز کنه انشالله

آره به بچه حرفای بد یاد میده 

جلو بچه تهمت میزنه بهم و فوحشتی بسیاااار رکیک 

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

آره به بچه حرفای بد یاد میده جلو بچه تهمت میزنه بهم و فوحشتی بسیاااار رکیک

صداشو ضبط کن نامحسوس

بچه زیر ۶ سال کاملا مال خودت بود چرا نگرفتی اون یکی دوروز بیاد ببره ؟

در اینصورت انقدرم پرو نمیشد

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

صداشو ضبط کن نامحسوسبچه زیر ۶ سال کاملا مال خودت بود چرا نگرفتی اون یکی دوروز بیاد ببره ؟در اینصورت ...

همش تهدید میکنه بلایی سر بچه بیاد پدرتو درمیارم

همین دو سه دوز هم با هزار ترس و لرز نگه میدارم بچه رو 

اگه بچه بیشتر پیشم بود که به بهانه بچه هر دقیقه میخواست بیاد دم خونم مزاحمت

تازه نفقه هم نمیده و منم دارم درس میخونم که بتونم یه کار خوب پیدا کنم

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

صداشو ضبط کن نامحسوسبچه زیر ۶ سال کاملا مال خودت بود چرا نگرفتی اون یکی دوروز بیاد ببره ؟در اینصورت ...

تازه اینا عاشق بچه هستن 

و مطمئنم بعد هفت سال هضانت کاملشو میگیرن 

و اگه قبل هفت سال کامل با من میموند بعدا عادت کردن به اونا براش خیلی سخت میشد و آسیب میدید

🪷 سروناززز 🪷