2777
2789

حدودا یک هفته ده روز می مونند تهران بعدش با هم میریم شهرستان داره میاد برای نوبت دکترش چشمش عمل کرده از اول تا آخر همه چیز به عهده مامانم بوده با این که خودش دیسک کمر داره ولی چون عروس ارشد این توقع ایجاد شده و از طرفی نسبت فامیلی که مامان بابام با هم دارن باعث شده مامانم تبدیل بشه به بهترین عروسی که تو عمرم دیدم یعنی این بشر یکبار غر نزده یکبار غیبت خانواده شوهرش نکرده خیلی خیلی صبوره ولی میدونی دو تا جاری هاش خون آدم میکنند تو شیشه دائما دلشون میخواد با مامانم تو رقابت باشند بعد جونم براتون بگه امروز کد آبادم اومد جلوی چشمش به پاتیل گوشت مرغ شستم تو حیاط تازه فردا باید با مامانم برم فروشگاه بدترین حس دنیا این فقط خونه ما تهران و میان این جا وقتی میان رسما حکومت میکنند آدم از کمر میوفته اون یکی عمه ام هم همراه خانواده اش از دزفول راه افتاد میاد این جا شهریور عروسی داریم میخواد خرید کنه وقتی میان گند میزنند به خونه زندگی مون دلم میخواد کلید اتاقم قورت بدم یه لحظه هم درش باز نکنم اه اه چقدر غر زدم الان انرژی دارم واسه کارای فردا :))))

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

دیگه محبورید تحمل کنید ولی احازه حکومت کردن ندید چهار قل بخون حداقل شرشون بهتون نرسه

مامانم به هیچ عنوان نمی اره تو روی مهمون در بیام اگر ولش بکنم می‌زاره بچه هامون بشاش آن به سر تا پامون

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینو تجربە کردم بااین‌تفاوت کە ما روستا بودیم و اونا شهر..میومدن دید و بازدید😞

الان خیلی از اون وقتا گذشتە،عمە ازدواج کردە مادربزرگ فوت کردە خدابیامرزە،عمەهای دیگە هم خیلی کمتر میان

اون شور‌و‌شوق نموندە..فقط خدامیدونە منم مثل تو‌چقدررر حرص میخوردم،دقیقا‌مامان منم عروس بزرگە بود و خیلی صبور..خواستم بگم تموم میشە دلتو بزرگ کن،ولی مجبور هم نیستی روش زندگیتو عوض کنی،دقیقا روتین روزمرەتو ادامە بدە فقط با چند نفر مهمون،فکر کن نیستن،و اجازە ندە کسی چرخەی زندگیتو مختل کنە

منم اینو تجربە کردم بااین‌تفاوت کە ما روستا بودیم و اونا شهر..میومدن دید و بازدید😞الان خیلی از اون ...

به خدا اصلا آدم تنگ نظر یا بد ذات حسودی نیستم من نمی‌گم نیان نرن اما خو لامصبا یه جوری بیاید که بعد رفتن تون زلزله ده ریشتر نیومده باشه وگرنه من که اختیار دار نیستم 

به خدا اصلا آدم تنگ نظر یا بد ذات حسودی نیستم من نمی‌گم نیان نرن اما خو لامصبا یه جوری بیاید که بعد ...

درک میکنم دقیقا میدونم چی میگی،فقط بدون تموم میشە،اونموقع هم دچار یە حس دوگانگی میشی،هعییی چی بگم