2777
2789

اگر قسم دروغ بخورم ولی بجای بخدا بگیم بُخُدا

قسمم راست نمیشه و گناه نیست 🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه غده تو سرم بود ولی مامانم میگف چون شکلات میخوری بزرگ میشه منم دیگ نخوردم🗿و یکی هم من همیشه شلوار ...

باز از شما زانو بوده گفتن دندون داره ، ماله من خشتک بود🥲🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از مامانم پرسیدم حیوونا که اتاق عمل ندارن چطور بچه هاشون به دنیا میاد

گفت به اذن خدا شکمشون باز می‌شه بعد بسته می‌شه 😐😐😐

یا وقتی گفتم بچه ها چطور به وجود میام گفت بدن زن بعد از ازدواج به طور هوشمندانه خودش می‌فهمه ازدواج کرده و هروقت زمانش باشه بچه تولید می‌کنه

یا می‌گفت اگه جون مامان رو به دروغ قسم بخوری مامان می‌میره و من از ترس و عذاب وجدان به تمام گناه های کرده و نکردم اعتراف می‌کردم

یه روز از مامانم پرسیدم خط های وسط جاده هارو کی کشیده مامانم که عصبانی بود گفت پدرم. و من تا پنجم دب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

اینو منم باور کرده بودم 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀