2777
2789
عنوان

خانمای شاغل و خوش تیپ

406 بازدید | 33 پست

چند تا کیف و کفش دارین؟ میشه بگید چه مدلی دارید که راضید؟ مثلا من میگم کیف بزرگ زیاد دوس ندارم و معمولی و دوشی هم خیلی کوچکه چی بخرم؟ تا محل کارم پیاده روی دارم

بعد کفش جی؟ کفش کالج چرم خوبه؟ چه مدلی بگیرم همشون یا خیلی تخته یا خیلی دمده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوايل خيلي تو فكر كفش و اينا بودم اداري ميپوشيدم يكم لژ داشت ك شيك باشه ولي اخرش ديدم پام داغون ميشه همون كفش اسپرت مي پوشم

قبلي اسكيچرز سورمه اي بود اين يكي ي مارك ديگست يادم نيست سفيد🤭 و اصلا خوش تيپ نبودنش برام مهم نيست

شیش تا کیف دارم متوسط رو ب بزرگ . کفش اسپرت فعلا یکی سالمه بقیه خراب شده

کیف چ جنسی خوبه ؟ من یدونه دارم سنتی خیلی دوسش دارم ولی میخام یدونه مشکی بخرم ولی جنس ها اشعاله یا دگمه در میره یا زیپ افتضاحه ی راهنمایی میکنی چی بگیرم خوب دربیاد

کیف ۱۰ تا

سه تا توت بگ( که با همینا میرم سرکار)

سه تا کوچولو برای بیرون ساده 

دوتا سایز بزرگ تر 

دوتا برای مهمونی یا عروسی 

کفش ۹ تا 

دوتاش رو زیاد میپوشم 

کفش اسپرت و راحت فقط برای سرکار 

کالج هم ندارم کلا خوشم نمیاد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من اوايل خيلي تو فكر كفش و اينا بودم اداري ميپوشيدم يكم لژ داشت ك شيك باشه ولي اخرش ديدم پام داغون م ...

اره واقعا منم مثه تو بودم اداری اصلا راحت نمیسه کفش بعد کتونی خوبه یه مدل کفش هم هس کفش کنونی میگن خوبه بنظم

اتفاقا دنبال کیف داشتم می‌گشتم 

من برای سرکار سه تا کفش دارم 

یکی طبی برای وقتیکه زیاد باید سرپا باشم 

یکی اسپرت یکی هم رسمی 

کیف هم چهار پنج تایی دارم ولی چون معمولا وسیله هام زیاده یه دونه کیف بزرگ دارم ، اکثر اونو میبرم

کیف ۱۰ تاسه تا توت بگ( که با همینا میرم سرکار)سه تا کوچولو برای بیرون ساده دوتا سایز بزرگ تر دوتا بر ...

کفش اسپرت و راحت منظورت کتونیه؟؟ چ مدلی راحته میخری؟ کیف چی چه مدلی باشه راحته میرم مغازه همش میمونم چی بخرم کیف زیاد بزرگ خوشم نمیاد.. مدلا هم همش تکراری

اتفاقا دنبال کیف داشتم می‌گشتم من برای سرکار سه تا کفش دارم یکی طبی برای وقتیکه زیاد باید سرپا باشم ...

طبی ت پیرزنی نیست؟ آخه کفش طبی اکثرا قیافه ندارن...

اداری ت چجوریه؟  کیف چی مدلی میخای بخری؟ میشه عکسوبدی

کفش اسپرت و راحت منظورت کتونیه؟؟ چ مدلی راحته میخری؟ کیف چی چه مدلی باشه راحته میرم مغازه همش میمونم ...

اره من نیوبالانس میخرم 

یه مدت هر چیزی میخریدم پام اذیت میشد 

اما تو این کفشه اوکیم 

کیف از اینا که کج میندازن بخر سایز کوچولو 

راحت هم هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

طبی ت پیرزنی نیست؟ آخه کفش طبی اکثرا قیافه ندارن... اداری ت چجوریه؟ کیف چی مدلی میخای بخری؟ میشه عک ...

برام خیلی راحته و نه پیرزنی نیست 

کمردرد نگرفتن برام مهم تر از قیافه شه 

رسمی هم چرمی طوره که بند میخوره 

اره من نیوبالانس میخرم یه مدت هر چیزی میخریدم پام اذیت میشد اما تو این کفشه اوکیم کیف از اینا که کج ...

اونوقت نیوبالانس اصل از کجا میخری؟ 

با چه شلواری ست میکنی؟