2777
2789
عنوان

بچه ها راه حلللل

60 بازدید | 11 پست

من یه کم مصطربم و شبا به سختی خواب میرم 

یه موتورسیکلت بیشعور بین ساعت 11 تا 12 میاد یا صدای اگزوز وحشتناک... روانم به هم می‌ریزه=

چکار کنم بچه ها هم اظطرابم رو هم این موتوره رو 

جایی هست شکایتش کنم ؟؟؟؟؟.

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون موقع زنگ بزن 110

به حدی گاز میده که سریع می‌ره 

ماهم خونمون ویلایی 

دیوانه شدیم 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اینم بگم می‌ره ته خیابون باز دور می‌زند میاد 

یکی ب من گفت شبها قبل خواب کامل مغزتو خالی کن و نزار هیچچچچ فکری سمتت بیاد پنج دقیقه این کارو بکنی ب خواب میری 

سوره یس بخون بشدت آرامش بخشه و افکار منفی و نگرانی های بیخودتو دفع میکنه

قرص فولیک اسید و آهن خوابتو منظم می‌کنه  و ویتامین ب یک سیصد بخور آرامش بخش 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

به حدی گاز میده که سریع می‌ره ماهم خونمون ویلایی دیوانه شدیم

بابات یا داداشی کسی بره دم در تذکر بده 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

یکی ب من گفت شبها قبل خواب کامل مغزتو خالی کن و نزار هیچچچچ فکری سمتت بیاد پنج دقیقه این کارو بکنی ب ...

ویتامین ب مصرف می‌کنم عزیزم 

بابات یا داداشی کسی بره دم در تذکر بده

آخه زود رد میشه 

همش میگم امیدوارم موتورش خراب بشه 

بقیه رو هم ک گفتم امتحان کن 

منم شرایط خوبی ندارم حتی نمیتونستم غذا بخورم بالا میاوردمش از اضطراب 

الان ارومم

بقیه رو هم ک گفتم امتحان کن 

منم شرایط خوبی ندارم حتی نمیتونستم غذا بخورم بالا میاوردمش از اضطراب 

الان ارومم