2777
2789

شوهرم طلا خریده برام بعدا برگشت گفت باز نیاز بشه خب مجبوریم بفروشم دیگه چی بکنم یهو گبت دیدی گفت بفروووشمم گفت برای تو نیست برای منه دیدی فقط😐

یا برگشتم به خنده گفتم تو بعد اینکه کارتو دیدی مارو فراموش میکنی اقا

گفت اره دیدی چحوریه تورو فراموش میکنه😐😐😐

واقعا موندم چی بگم😐

مادر شوهرت حتما بد تورم پیش شوهرت میگه شک نکن ی مادر بچشو ب عروس نمیفروشه 

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁😁چقدر کنکاش میکنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیخیال باوچشش برنداشته تو هم میگفتی دیگه این مربوط به زندگی شخصیمون میشه مامان جون

کلی بدی کردنا بهم ولی یچی میگم حس میکنم ناداحت شدن دیگه خابم نمیبره نه سر اینا سر همه اینجوریم اگه بتونم جواب بدم خیلی خوبه🤦🏻‍♀️

کلی بدی کردنا بهم ولی یچی میگم حس میکنم ناداحت شدن دیگه خابم نمیبره نه سر اینا سر همه اینجوریم اگه ب ...

خو این اخلاقت بده چون کسی دلش به حالت نمیسوزه 

دلسوزی یه طرفه آدم و میکشه