2777
2789

اگه دیدید همچین کسی رو

میشه بگید چیکار کرده ک فهمیدن دوس پسر داره

و اینکه تا فهمیدن اخراجش کردن یا اول بهش اخطار دادن؟؟

M💜

یعنی برای تورو فهمیدن؟از کجا؟ دوستات رفتن گفتن؟ چون منم آزمون دادم کنجکاو شدم

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک کن منم میخام بدونم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ندیدم 

ولی شنیدم یکی از معلم هامون میگفت

یکی از همکلاسی های دانشگاهشون

اون زمان دوست پسر داشته و یکی از بچه ها لوش میده 

از دانشگاه اخراجش کردن

اونم چون نمی‌تونسته بره پیش خانوادش

و دلیلش رو  نمیتونست بهشون بگه

تو خوابگاه خودکشی میکنه و رگ خودشو میزنه ...

خیلی سال پیش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تحقیق دوبار میان یکی بعد مصاحبه و یک بار بعد اتمام درس 

سعی کن اطراف خونت نباشی یا جاهایی که احتمال می دی تحقیق کنن تو خوابگاه هم به هیچ کی نگو ما که فهمیدیم خوابگاهمون یکی از بچه ها جاسوس بود رک بگم خودت جار نزنی نمی فهمن

🖤✌️
اینو نمیدونی ک چطور فهمیدنو اینکه تا فهمیدن اخراجش کردن؟

گفت دوستاش لوش دادن 

اره دیگه

ولی فکر کنم الان یه اخطاری تذکری چیزی میدن

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تحقیق دوبار میان یکی بعد مصاحبه و یک بار بعد اتمام درس سعی کن اطراف خونت نباشی یا جاهایی که احتمال م ...

از اون نظر ک حواسم هست

تا وقتی درسم تموم شه ک عقد میکنم

فقط مشکلم دانشگاهه

M💜

نصف کسایی که فرهنگیان هستن عقیده اشون با چارچوب اون محیط یکی نیست به اجبار جو اونجا چادر میزنن 

از فعالیت شخصی توی مجازی امتناع میکنن تا زمان فارغ التحصیلی

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡