دخترا ما تا مرحله ی خواستگاری هم پیش رفتیم حتی مشاوره ازدواجم رفتیم حتییی طلاهای ازدواجم خریدیم الان میگه یکمم صبر کن میترسم از نظر مالی کم بیارم پس فردا دعوامون بشه بیشتر از ۵ ساله که باهمیم من هرچقدرم منتظر میمونم این بازم آمادگیشو نداره و همینه حرفش نه میزاره برم نه واسه ازدواج حاضره😐منم میگم پس بقیه پسرا که وضعشون از توام بذاره و ندارن چطور ازدواج میکنن خودمم بار ها جدا شدم اما برم گردونده و از اونجایی که من زود خر میشم و دوسش دارم هر دفعه برمیگردم چیکار کنم بلاتکلیف موندم اینا کافی نیستن مادرشم از ازدواجمون راضی نیست مامانش خواستگاری هم نیومده بود
پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی چی مادرش خواستگاری نیومده بود بی احترامی بیشتر از این؟؟
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
پسری که ۵ساله باهاته وهر بار بهونه میاره ولی ولتم نمیکنه بگیر نیست میخاد حال و حولشو بکنه بعدم میگه مامانم راضی نیستو من لیاقت تورو ندارم و از این چرتا
تکلیفتو همین فردا روشن کن بگو خاستگاری دارم نمیتونم واسه تو همه رو رد کنم که یا بیا جلو یا خوش گلدی