2777
2789

دخترا ما تا مرحله ی خواستگاری هم پیش رفتیم حتی مشاوره ازدواجم رفتیم حتییی طلاهای ازدواجم خریدیم الان میگه یکمم صبر کن میترسم از نظر مالی کم بیارم پس فردا دعوامون بشه بیشتر از ۵ ساله که باهمیم من هرچقدرم منتظر میمونم این بازم آمادگیشو نداره و همینه حرفش نه میزاره برم نه واسه ازدواج حاضره😐منم میگم پس بقیه پسرا که وضعشون از توام بذاره و ندارن چطور ازدواج میکنن خودمم بار ها جدا شدم اما برم گردونده و از اونجایی که من زود خر میشم و دوسش دارم هر دفعه برمیگردم چیکار کنم بلاتکلیف موندم اینا کافی نیستن مادرشم از ازدواجمون راضی نیست مامانش خواستگاری هم نیومده بود

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینبار قاطعانه و به دور از احساس تکلیفتو روشن کن

بگو یا جدا بشیم یا مشخص بشه همه چی

تو و خاموادت که مسخره ایشون و مادرش نیستید

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

وضع مالی بهونست این انگار شل شده

یعنی چی مادرش خواستگاری نیومده بود بی احترامی بیشتر از این؟؟

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

مامانش راضی نیست ؟

ایشون قبل اینکه پتک سال رابطه اش طولانی کنه باید خانواده اش راضی میکرد 

و اینکه بنظرم اگه دوسش داری برای آخرین بار منطقی باهاش حرف بزن که زمان زیادی برای رابطه صرف کردی و دیگه نمیخوایی فرصت بدی ببین چکار می‌کنه 

مرگ یکبار شیون هم یکبار

اینبار قاطعانه و به دور از احساس تکلیفتو روشن کنبگو یا جدا بشیم یا مشخص بشه همه چیتو و خاموادت که مس ...

جدی تموم میکنم اما بازم میاد سراغم دروغ چرا خودمم کرم دارم که برمیگردم بهش هر سری😔😔

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

وقتی مادرش راضی نیست ولش کن بره

میدونم سخته ولی چاره چیه

ببین دو نفر ازدواج میکنن و بچه دار میشن بعدش میفهمن اشتباه کردن جدا میشن

شما که خدا رو شکر هنوز رسمی نشدین

زمان آشنایی واسه همینه دیگه

رها کن بره

پسری که ۵ساله باهاته وهر بار بهونه میاره ولی ولتم نمیکنه بگیر نیست میخاد حال و حولشو بکنه بعدم میگه مامانم راضی نیستو من لیاقت تورو ندارم و از این چرتا 

تکلیفتو همین فردا روشن کن بگو خاستگاری دارم نمیتونم واسه تو همه رو رد کنم که یا بیا جلو یا خوش گلدی