2777
2789
عنوان

چطور بعصی حرف ها و رفتار ها برام مهم نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 25 پست
قشنگم تو بهترینی خودتو اذیت نکن بخدا سرگذشت ادمای موفقو ک بخونی همشون شرایط زندگی بدتراز توداشتن ولی ...

خیلی خیلی ممنونم ازت بخاطر حرف های قشنگت 🥹❤️

نمیدونم چیکار کنم با هر حرف جدیدی یا اشاره ای کل رفتار ها و حرف هاشون بهم یادفم نیافته 😔اخه وقتی ناراحتم هیچکاری نمیتونم بکنم همینجوری میافتم یه طرف درس هم تمرکز ندارم و نمیتونم بخاطر همین میخوام رفعش کنم 

الان که فکر میکنم برای بهتر شدن نیاز دارم نبینم و نشنونم شاید بهتر باشه از این خونه دور شم و صبح برم کتابخونه و بعد از ظهر بگردم هم درس میخونم هم خودم ارومم

بابام بهم اجازه هیچ کاریو ونمیده ولی دیگه 18 سالمه میخوام صبح زود پاشم و یه یادداشت بزارم و پیاده برم هرچند نیم ساعت راهه تا کتابخونه منم همش خونه ام و  به پیاده روی عادت ندارم ولی خیلی بهتر از اینه که بهشون بگم من و ببرید یا چی

خیلی خیلی ممنونم ازت بخاطر حرف های قشنگت 🥹❤️نمیدونم چیکار کنم با هر حرف جدیدی یا اشاره ای کل رفتار ...

بهترین کارو میکنی تنها هدف و تمرکزتو بذار روش من مطمعنم باانگیزه ادامه بدی موفق میشی یه گوشت درباشه یه گوشت دروازه بابا رونالدو ادمی بوده ک باکارگری به اینجا رسیده چون رو هدفش متمرکز بوده هیچکسم واسش پارتی بازی نکرده  ادمایی موفقن که درداشون رو تبدیل به پل و فرصت برای پیروزی میکنن وهمیشه به خدا توکل کن مطمعن باش همیشه همراهت هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حست درست میگه حس که دروغ نیست شاید نیاز به توجه باشه یا یکم تاییدت کنن .واقعا اینکه ۱۸ سالته و یه ...

گوشی رو داشتم دادم بهشون درس بخونم که این لپتاپ خراب گیرم اومد و الانم گوشی هم نیست حماقت کردم

ولی واقعا اره خیلی نیاز به توجه یه حرف یا تایید دارم 

حتی خیلی وقتا شده بین گریه هام گفتم کاش یکی بود فقط بغلم میکرد بدون اینکه بپرسه چی چیشد 

مامانم میگفت حالا بذار نتایج بیاد قبول شدی لپتاپت و عوض میکنیم و نابود شدن چشمام یا خودم اصلا مهم نبود 

همش به فکر خودشون یه بار گفتن میخریم مامانم پولش و داد طلا خرید هزار بار طلا خریده جدیدا داداشم و شنا ثبت نام کنن برا خودشون طلا بخرن و حتی بخرن ماشین جدید بخرن ولی من اصلا مهم نیستم صفر خرجی🥹بگم هم بابام میگه نه تو مارو بخاطر پول دوست داری و یا ما باید صرفه جویی کنیم و ...

فقط یه چیزی رو بدون ، شرایطتت سخته قبول دارمهندل کردن خودت و انگیزه و امید داشتن سختهولی تنها چیزی ک ...

ممنونم ❤️

همین هدفام هستن این یه نور کمرنگ هم نبود خودم رو میکشتم ولی من به این زندگی لعنتی امید دارم به روزای بهتر🥹امید دارم میتونم😭امسال حتما باید بشه من نمیتونم بیشتر از این تحمل کنم

همه مردا اینطوری نیستن بابام و پدر شوهرم اصلا اینجوری نیستن.

اونا مردای قدیم هستن 

الانم شاید باشن ولی خیلی کم هستن و فکر نمیکنم بیان من و پیدا کنن شانس ندارم

ممنونم ❤️همین هدفام هستن این یه نور کمرنگ هم نبود خودم رو میکشتم ولی من به این زندگی لعنتی امید دارم ...

پشت کنکوری بودی؟!

کنکورت خوب دادی؟!

تجربی بودی؟!

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
بهترین کارو میکنی تنها هدف و تمرکزتو بذار روش من مطمعنم باانگیزه ادامه بدی موفق میشی یه گوشت درباشه ...

ممنونم🥹❤️❤️امیدوارم هزار برابر وقتی که برام گذاشتی تو زندگیت از ته دل بخندی

ممنونم🥹❤️❤️امیدوارم هزار برابر وقتی که برام گذاشتی تو زندگیت از ته دل بخندی

منم امیدوارم مطمعنم موفق میشی چون از حرفات فهمیدم دختر قویی هستی 🎀💗ادمایی که تلاش میکنن به همه چی میرسن 

پشت کنکوری بودی؟!کنکورت خوب دادی؟!تجربی بودی؟!

کنکوری تجربی امسال بودم نهاییام رو خیلی بد دادم باز کنکور بهتره ولی نجات دهنده نیست 100 درصد رشته خوب نمیارم سال بعد میخوام رشته های تاپ قبول شم🥹دیگه وقتی نمونده که برام تباه شه

کنکوری تجربی امسال بودم نهاییام رو خیلی بد دادم باز کنکور بهتره ولی نجات دهنده نیست 100 درصد رشته خو ...

ساعت مطالعتو ببر بالا از اونایی ک رشته خوب قبول شدن شنیدم کمترین ساعت مطالعه روزانشون ۷ساعت بوده باید همه برنانه هارو ببندب از همین الان و متمرکز بشی رو هدفت ودرس خوندن 🎈

ساعت مطالعتو ببر بالا از اونایی ک رشته خوب قبول شدن شنیدم کمترین ساعت مطالعه روزانشون ۷ساعت بوده بای ...

تمام تلاشم و میکنم🥹

فعلا خیلی خستم ذهنی جسمی روحی ولی فردا روز جدیده صبح زود بیدار میشم که پیاده برم کتابخونه فقط استرس این و دارم که چه واکنشی میدن که تنهایی رفتم و فقط یه یادداشت گذاشتم ولی میخوام بیخیالش بشم و دور شم رو درس تمرکز کنم از 7 صبح تا 7 بعد از ظهر کتابخونه باز هست  و هر روز همینقدر بخونم خیلی خوبه به خودم امیدوارم