2777
2789

نمیتونم حرف های والدینم رو هضم کنم فراموش نمیتونم بکنم چطور برام مهم نباشه ؟ میدونم وضع همینه ولی باز نمیخوام هر روز گریه کنم کاش برام مهم نباشه 

مامانم از وقتی که یادم میاد محبت نکرده فوش داده کتک زده و پسر پرست بوده و سال های اخیر هم کلی تخریبم کرده و دوتا خرج داشته و نداشته ام رو سرم زده بماند که اول ماهی 300 اینا میگرفتم الان صفر خرجی اصلا هم براشون مهم نیست از خداشون شده و دارم با یه لپتاپ خراب که اینقدر صفحه اش پر پر میزنه نمیتونم نوشته هارو بخونم سر میکنم (گوشی هم ندارم) چشمام هم نابود شده از یه طرف گریه ها از یه طرف این لپتاپه کور نشم خوبه😔

بابام تا قبل برادرم خیلی دوستم داشت و اهمیت میداد و تنها کسی بود که داشتم انگار ولی الان مدت زیادیه مدام میگه ( گوه خوردیم بچه دار شدیم) و منظورش فقط منم که ازشون میخوام بهم خرجی بدن یا بین من و برادرم فرق نذارن 😔خیلی برام سخت بود ولی در طی سال ها هرچند نپذیرفتم ولی دیگه چند روزه پذیرم که بابام هم دوستم نداره و من و نمیخواد

کل عمرم حرف گوش کنشون بودم الانم صبح تا شب خونه ام نه دوستی دارم نه چیزی پوکیدم تو این اتاق  دوست داشته باشم هم اجازه ندارم برم بیرون از خونه حتی با اینکه 18 سالمه

به من میگفتن تو باید فقط درس بخونی 

دزدکی شادی کردم دزدکی خندیدم تنهایی گریه کردم وقتی کنارم هستن انگار دارم جرم میکنم وقتی این کار هارو انجام بدم 

بابام کل کودکیم رو کنترل میکرد برنامه های گوشیم فیلم های تلویزیون و همه چی 

حالا چرا میخوان درس بخونم؟ سربلند بشن پیش بقیه و مامانم همش میگه دختر فلانی فلان کاره شد برا مامانش فلان خرید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

کاش میشد یکم یاد بگیرم اطرافیان برام مهم نباشن 

خودم رو بخاطر حرف های زده و نزده ام هزار سال دیگه هم سرزنش میکنم 

بحث خانوادم بشه هم نمیتونم فراموش کنم دیگه به جایی رسیدم که میگم خیلی وقته ناراحتم گریه میکنم کاش خانوادم برام مهم نبودن نمیدونم ولی دیگه میدونم از طرف همشون حذف شدم و منم کسی رو ندارم از قلب بزور رفتن جاشون خالی مونده درد میکنه میسوزم😔

سرزنش و زخم زبون هیچ وقت عادی نمیشه حتی اگه بدونی که ناحقه. 

من شوهرم چنین آدمیه. 

از تکنیک های آرام سازی استفاده میکنم مثل تلقین، خود شفقتی، رها سازی ذهن و زندگی در لحظه. 

ولی بعضی وقتا هیچ کدوم جوابگو نیست و یه زخم به زخمای قلبم اضافه میکنه. 

سعی کن کار کنی پول در بیاری

حق داری ناراحت باشی همه تو زندگیشون از این کمبودها دارن فقط یکم مدلش فرق میکنه

حس میکنم پر کمبود هام ولی والدینم ادعا دارن بهترین والدین روی زمین هستش و هیچ کمبودی نذاشتن برا بچه و 200 درصد تقصیرات برا منه😔از دنیا خسته شدم چرا همش من مقصرم و خیلی چرا های دیگه😔

قشنگم تو بهترینی خودتو اذیت نکن بخدا سرگذشت ادمای موفقو ک بخونی همشون شرایط زندگی بدتراز توداشتن ولی باتلاش براخودشون کسی شدن بیا بهم یه قولی بدیم اول اینکه این حرفا باید برات بشه انگیزه ودرستو خوب بخونی به هیچ چیز اهمیت نده میدونم حرفاشون سنگینه ولی تمام سعیتو بکن موفق بشی و یه شغل ددست و حسابی داشته باشی مهمترین چیز اینه بعد میتونی به استقلال مالی برسی بهترینارو برات ارزو میکنم و میدونم موفق میشی با تمام شرایط سختت💗💗💗💗قوی باش تو میتونی همه ما زندگیمون رو اون بالا دیدیم قبل اومدن حتما جنم داشتی که انتخاب کردی بیای پس ادامه بده و به خدا توکل کن حتما کمکت میکنه

حس میکنم پر کمبود هام ولی والدینم ادعا دارن بهترین والدین روی زمین هستش و هیچ کمبودی نذاشتن برا بچه ...

خب حست درست میگه حس که دروغ نیست شاید نیاز به توجه باشه یا یکم تاییدت کنن .واقعا اینکه ۱۸ سالته و یه گوشی نمیدن دستت تعجب آوره خودت آتو ندادی دستشون؟

خب شمام درس میخوندی که بری از اونجا و مستقل شی

ببخشید که سمپاد قبول شدم و قبل اونم بهترین نمراتم و داشتم

ببخشید که بدون کلاسی قبول شدم 

از دهم نمراتم افت کرد مدرسه دو نیم تموم میشد  کسی رو برای راهنماییی نداشتم حتی نمیدونستم باید کتاب بخرم و کلاس برم 

شما جام نبودی که بدونی وقتی سه سال تمام تخریب بشی از سمت مادرت و مدیرت و هی بیای درس رو هندل کنی دوباره بیفتی چه حسی داره شرایط زندگیم رو نمیدونی 

نمیدونی که شنیدن اون همه حرف سخت چه حسی داره چشمام قرمز قرمز میشد پر خون میشد و باز اونجا جلو اونا گریه نمیکردم غرورم مانع میشد غرور شکستم 

و همین راه فراره که زندم که سال بعد قبول شم برم از این شهر و خونه و هزاران کیلومتر دور شم

سرزنش و زخم زبون هیچ وقت عادی نمیشه حتی اگه بدونی که ناحقه. من شوهرم چنین آدمیه. از تکنیک های آرام س ...

بخاطر همینه نمیخوام هیچوقت ازدواج هم کنم 

به99.99  درصد مردا بدبینم و اعتماد ندارم اون 0.001 درصد  فکر میکردم بابامه ولی اونم نبوده

همینجوریشم نابودم ادمایی که دارم رو ندارم یکی بیشتر و نمیتونم تحمل کنم

فقط یه چیزی رو بدون ، شرایطتت سخته قبول دارم

هندل کردن خودت و انگیزه و امید داشتن سخته

ولی تنها چیزی که باعث نجاتت میشه خودتی

هیچکس نمیاد از بیرون نجاتت بده یا مامان بابات عوض نمیشن

شاهزاده رویاها و فلانم بعیده که بیاد و باعث خوشبختیت بشه 

خودت خودت نجات بده هر جوری هست با همین نیمچه امکاناتت خودت بکش بیرون نذار همینجوری بمونه زندگیت که اوضاع بدتر میشه بهتر نمیشه ، کتابای کنکور با همین لپ تاپت دانلود کن کلی کانال هست کتابا رو میذاره ، میتونی استفاده کنی 

لطفا قوی باش و ادامه بده نذار ۱۰ سال دیگه افسوس بخوری 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲