2777
2789
عنوان

شما هم یهویی هستینننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ن اصن ما برا مسافرت کمه کم یک ماه قبل برنامه ریزی میکنیم

نه در این حدم دوس ندارم

دو روز قبلش بدونم کافیه 

الان رو مود کار کردن نیستم چطور پاشممممم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
وااای منم متنفرم از یهویی رفتنمن باید با برنامه ریزی باشم شوهرم یهوییاینقدر نق زدم یکممم بهتر شده قب ...

مردا کلا همینن😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

شوهر من کاملا یهویی خبر میده 

مثلا داشتم جارو برقی میکردم زنگ زد گفت ویلا گرفتم کردان ناهار اونجا میخوریم حالا ساعت چند بود ؟ ۱۲ منم قابلمه و لباس برداشتم راه افتادم

یا مثلا داشتم ظرف میشستم زنگ زد نماز نخون میخواهم ببرمت قم توی حرم بخونی نیم ساعت دیگه جلو در باشید 

ولی مقصد نه اصلا تاحالا عوض نشده

اشهد ان علی ولی الله

چه خوب این جوریخانواده من از یکماه قبل باید برنامه بریزنجا رزرو کنن بعد برن

این خوبهههه

ما میریم خدا بده برکت 😂😭

شوهر من کاملا یهویی خبر میده مثلا داشتم جارو برقی میکردم زنگ زد گفت ویلا گرفتم کردان ناهار اونجا میخ ...

واییییی نیم ساعت خیلی کمه یاخدااااا

نه ما مقصدم عوض میکنیم

دو هفته پیش رفتیم سردشت مهاباد درحالیکه مقصد کلیبر بود

واییییی نیم ساعت خیلی کمه یاخدااااانه ما مقصدم عوض میکنیمدو هفته پیش رفتیم سردشت مهاباد درحالیکه مقص ...

انشالله که همیشه به شادی و تفریح کنار هم باشید خیلی هم عالیه

منم دیگه به این غافلگیری ها عادت کردم 

اشهد ان علی ولی الله

انشالله که همیشه به شادی و تفریح کنار هم باشید خیلی هم عالیهمنم دیگه به این غافلگیری ها عادت کردم

فداتشم عزیزدلم همچنین

اره دیگه چه میشه کرد😂