2777
2789
عنوان

شما هم یهویی هستینننننننن

185 بازدید | 31 پست

بابا رسید ۱۰/۵ گف اماده شین ۵ صبح میریم شمال

ما چرا همیشه یهویی میریم

ما چرا وسط راه لوکیشن عوض میکنیم یهو شمال میشه جنوب

ما چرااااااا اینطوریم خدایا

خوابم میاد باید حموم برم لباس اماده کنم وسایل کمک مامان کنم

ایییییی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

مردم چقدررر شیک باکلاس برنامه ریزی میکنن

پلن میچینن

ما هر کی ی لباس میپوشه انگار افتادن دنبالمون الفرار

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یهویی ها خوش میگذره

همیشه همینیم

من دوس دارم با برنامه ریزی باشه

قبل رفتن جاهای دیدنی خوبشو پیدا کنی فلان

منو شوهرم انقدر تهران شمال ربتیم همینطور یهویی سرصب چمدون میبندیم میرزم ساعت ۳ راه میوبکیم تاظهر هم میرسیم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دلم لککک زده برا شمال یادش بخیر خونواده منم همینن

یهوویی الان رفتن اربعین پیاده روی توی 1 روز تصمیم گرفتن😂قدررربدون و لذت ببر

منم اونموقع ها متنفر بودم از این کارشون الان بهش فکر میکنم ناخداگاه لبخند میزنم😍

وای منم بدم میاد اینجوری

انگار ما بزیم گاویم

همیشه ظهر یا شب میاد مییگه اماده شین ۵ ساعت دیگه میریم اه

مثل بابای منه بابات

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

منو شوهرم انقدر تهران شمال ربتیم همینطور یهویی سرصب چمدون میبندیم میرزم ساعت ۳ راه میوبکیم تاظهر هم ...

از ما تا رشت ۱۱ ساعت راهه

یهو خیلی بد میشه

دلم لککک زده برا شمال یادش بخیر خونواده منم همیننیهوویی الان رفتن اربعین پیاده روی توی 1 روز تصمیم گ ...

نه متنفر نیستم بلاخره خوش گذرونی هس

ولی دوس دارم با برنامه باشه بدونی قراره کجا بری ما همیشه هم لباس بافت برمیداریم هم خنک

چون وسط راه لوکیشن عوض میشه😐😂😭

لذت ببر😂😂

میبرم ولی باید پاشم دار کنم حوصله ندارم😂😭