2777
2789

بزنم به کاری و خلاصه هر روز منو تحت فشار عصبی میزاشت .اینم بگم بابام پول طلاهامو نداد بهن و خیلی راحت گفت ندارم و نمیدم ‌...منم هر چ گریه کردم یه چیزی جاش بهم بده گفت فعلا نه ‌.خلاصه طلا دادم به شوهرم ۱۱۵ ملیون فروخت و ضرر کرد الان ۵۰ تومانش مونده ‌.اینقدر حالم بده .خدا لعنت کنه پدرم رو .ازم گرفت با گول و اینا شوهرمم گفت به اون دادی به منم بده .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم همون اول باید به پدرت طلا نمیدادی خصوصا اگه طلاها رو همسرت خریده باشه ، یا در قبالش طلا میخواستی 

آدم وقتی متاهل میشه باید با مشورت همسرش تصمیم بگیره، الان هم طلا ندی به همسرت باعث کدورت میشه که خب از طرفی همسرت هم حق داره 

اون طلاها رو مثلا پدرم کادو داد بهم ولی پس گرف

خب تو میگفتی اینا واسه منن سرمایه آینده بچه هامن برو از یکی دیگه بگیر میفهمم خیلی سخته چون یه پدر نفهم من ندارم خدا قسمت هیچکس نکنخ

دیگه طاقت حرف زور شنیدن ندارم .پیام بزارین اگه جواب هم ندادم میبینم .

پیام بده به پدرت ۴۰ گرم طلا من رو پس بده شوهرم فهمیده ۴۰ گرم بهت طلا فلان سال دادم الان می خواد طلاقم بده 

اگر پس نداد برو با همین پیام و مدرک شکایت کن اگر هم مثل همه ی دخترها دلت نمی یاد این کار رو کنی برو خونشون گریه و زاری کن بلکه دلش بسوزه حداقل یه مالی بهت بده بزن دهن شوهرت از اون هم یه سهمی از خونه یا ماشین بگیر

🖤✌️