چرا؟ منم همش حس میکنم برای خواهرم خواهر بزرگتر بدیم کلا تو همه چی خودمو مقایسه میکنم
من چند، باری دخترمو کتک زدم بخاطرش عذاب میکشم و وقتی تو فیلما میبینم رفتار خوب مامان هارو با بچه هاشون اذیت میشم، ولی خب بقیه ب خودم میگن ک چقد مهربونی با بچت ولی خودم انتظارم خیلی بیشتره از خودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند، باری دخترمو کتک زدم بخاطرش عذاب میکشم و وقتی تو فیلما میبینم رفتار خوب مامان هارو با بچه هاش ...
وای آره مقیسه هرجوری که باشه آدم خیلی اذیت میشه
اما یه چیزی بگم؟ من یه جایی با آدمی که عاشقشم داشتم راجع به یه نفری که دوستش دارم حرف میزدم و میگفتم وای من بدم نسبت بهش (اونی که میگفتم بدم نسبت بهش خواهر کوچیک ترمه) بعد یهو اونجا فهمیدم اصلا این حجم از توجهی که دارم نشون میدم خودش میتونه نشون بده که زیادم بد نیستم
لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام