2777
2789
عنوان

قصدم توهین نیست ولی چرا

571 بازدید | 73 پست

بیشتر اونایی که درس خوندن و دانشگاه های خوب در اومدن تهش هیچی نشدن دنبالش نرفتن یا چی؟؟

البته که بعضیا به اون چیزی که میخواستن رسیدن

ولی این روزا که دارم برا کنکور میخونم زیاد می‌شنوم ته درس خوندن هیچی نیست بخدا کلا ناامید شدم آخه هر رویای و هدفی که  دارم در درس خوندنه عاشق اون رشته ای هستم که میخوام انتخاب کنم و میدونم تهشم به اون شغل میرسم ولی خیلی نا امیدم

مثلا همین نی نی سایت خیلیا دکتری دارن ولی هیچی به هیچی 

شاید بگین پارتی نمیزاره اون که اره ولی بلاخره کلی تلاش کردی میتونی که یه جا واسه خودت کار پیدا کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارشد میکروبیولوژی ام تو اروپا و آمریکا خوب درآمد دارن ولی ایران حتی بازار کار نیس پشیمونم کاش زودتر وارد بازار کار میشدم الان میخوام فقط یه کاری پیدا کنم درآمد داشته باشم دیگه هرجی باشه دوستمم با اینکه 50 میلیون خرج پایان نامهش کرده رفته شینیون کار شده 

بیچاره شوهر من 

یه عمری درس خون‌بودن پسرخالشو زدن تو سرش و تحقیرش کردن الان اون آقا با فوق لیسانس هوافضا معتاد و الافه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

واقعا همش شده پارتی 

خواهر منم چه سال رفته دانشگاه آخرش هیچی هرچی تلاش کرد جایی استخدام شه نشد 

ازدواج کرد با یک بچه زیر بغلش داره می‌ره خانه بهداشت 😄😐😂👋

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

از نظر من که درس تنها چیزیه که باهاش میشه بجایی رسید 

مثلاً درس رو ادامه ندی پس با چی میخوای خودت رو پیشرفت بدی؟

به نظرات و جوی که میدن توجه نکن،،،همه به منم همینطور میگفتن اما الان دارن درس میخونن😂

🎀🌸🍓🌱

اتفاقا برعکس من ندیدم کسی مدرک از دانشگاه های معتبر ها دانشگاه آزاد و پیام نور یالقوزابادو نمی‌گم داشته باشه و بیکار باشه 

حداقل تو فامیل ما اینجوری نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

به عنوان کسی که ۱۲ سال دانشگاه رفتم میگم

من همسرم، شغلم، شخصیتم، درآمدم، وجهه‌ی اجتماعیم و تقریبا کل زندگیم رو مدیون درسمم.

شما درست رو بخون و دانشگاه خوب قبول شو

ضرر نمیکنی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…