2777
2789
این تفکر شماست. من خیانت ببینم فقط دو راه دارم یا جدا میشم یا خیانت میکنم. حتی تصور اینکه مثل قبل با ...

الان میگی که خیانت می‌کنی اما تو موقعیتش که باشی شاید در ذاتت خیانت نباشه و به هیچ عنوان نتونی انجامش بدی . و اینجوریه که فرق خوب و بد مشخص میشه

الان بخوام نظرمو بگم صددرصد میگم نه تحمل نمیکنم ..ولی خدای نکرده تو اون شرایط قرار بگیرم نمیدونم چه عکس العملی نشون میدم و تصمیمم چیه.. و اینکه جدایی به خیلی مسائل بستگی داره مستقل بودنت حمایت خانوادت و بچه نمیتونی یهوویی تصمیم بگیری

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگی که خیانت می‌کنی اما تو موقعیتش که باشی شاید در ذاتت خیانت نباشه و به هیچ عنوان نتونی انجام ...

اتفاقا چون خودمو میشناسم میگم که چیکار میکنم. متاسفانه آدم تحمل نیستم. خودمو محک زدم قبلا.

پس چکار کنم که حروم نشم وقتی بچه هس و خانواده ای نیس 🥲🥲

زندگیت ارزش یبار فرصت دادن و داره اما اگه باز انجام داد به چشم کیف پول بهش نگاه کن  تا جوونی هنوز سعی کن یه مهارتی ارایشگری چیزی یاد بگیری طلا بگیر حتما ریز ریز اگه باز خیانت کرد حداقل دستت تو جیب خودت باشه یه درامدی پس اندازی داشته باشی یه مهارتی  بلد باشی حداقل بتونی یه شب قهر کردی دست بچتو بگیری تو یه هتل بمونی 

ولی اگه تا هنوز جوونی بتونی جدا شی خیلی بهتره یهو دیدی یه کیس خوب سر راهت قرار گرفت تونستی دوباره ازدواج کنی جوونیت قشنگیت حروم ادمی نشه که قدرتو نمیدونه 

قشنگ ترین و پخته ترین پاسخی که تاحالا تو تاپیکهای نی نی سایت دیدم😍

جداا😄

از حسن برداشت خودته🌹

برا من خیلی پیش اومده خلاف تعصبات و خط قرمزام رفتار کنم فهمیدم حتی خودمونم انقدر پیچیده ایم که واکنشامون قابل پیش‌بینی نیستن

جداا😄از حسن برداشت خودته🌹برا من خیلی پیش اومده خلاف تعصبات و خط قرمزام رفتار کنم فهمیدم حتی خودمون ...

وواقعا درست گفتی👌 این نشون میده به بلوغ فکری و عقلی رسیدی دوست گلم🌷

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
تحقیق؟؟؟ چه تحقیقی؟؟چوب جادویی دداری ببینی کی خیانت میکنه یا نه!!! طرف بعد پنج سال میبینی خیانت میکن ...

چوب جادویی ندارم

درمورد خوب بودن طرف تحقیق میکنم و دوران آشنایی رو زیاد میکنم

آدمای ببخشیدا لاشی از اولش معلومن