2777
2789

شوهرم قبلنا کوه میرفت بعدش یکی دوبار که مسیر راحت بود منم برد دیکه چند ماه بود نرفته بود که من دیدم واقعا جوش یه ذره خوب نبود همه باهم راحت بگو بخند مخصوصا دخترای مجردفلان که میومدن راحت گرم میگرفتن الان میگه فردا هم میخوام برم من گفتم من راضی نیستم جوش خوب نیست نرو من شوهرمو میشناسم خودشم بدش نمیاد با یکی بشینا حرف بزنه بگه بخنده قهر کرده باهام تو قیافست میگه شورشو داوردی حرف نزن الان من مقصرم یعنی؟

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خودتم باهاش بری جالب نیست دور همی نامحرما وبگو بخندشون حتما اسیب داره

اره من دوبار رفتم دیکه نرفتم پوششا هم‌نامناسبه چه معنی داره اخه بره اگه مجرد بود یه چیزی 

خودت یه جمع مناسب با داداشات وخانوادت جورکن همیشه باهم برید شده حتی باخواهر شوهرات بهترازاوناست که

ما کسیو اینجا نداریم عزیزم

عزیزم قهر کنه ناراحت بشه هیچ معنی نداره مرد بره تو همچین جمع هایی ،اینجوری چشمش باز میشه از شما توقع های بیشتری در آینده خواهد داشت ،هیچ بهونه ای نیار خیلی واضح حرفتو بهش بگو،حتی اون جمع مناسب شماهم نیست شأن شمارو میاره پایین 

عزیزم قهر کنه ناراحت بشه هیچ معنی نداره مرد بره تو همچین جمع هایی ،اینجوری چشمش باز میشه از شما توقع ...

صداشو برد بالا کولی بازی دراورود رفت دیکه برم میاد هزش