2777
2789

ماشین رو بردم چون کیلومتر شمارش کار نمی‌کرد.

گفت مشکل از گیربکس و صفحه دنده ست، اجرتش میشه ۴ و نیم بدون قطعات، شاید جعبه رو باز کنیم مشکل دیگه ای هم باشه پس نمیشه گفت قطعاتش چنده

لوله های آب هم نشتی میده (اون مشکل یهو زد بیرون)، اونو گفت کلا دستمزد و قطعات همه با هم ۳ تومن

یا میتونم کلا نبرم 😂

میتونم هم فقط ۳ تومنه رو فعلا توی این ماه درست کنم ماشین جوش نیاره

تا حالا نرفتم مکانیکی، دستمزدو که دولاپهنا نگرفته؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند جا ببر سوال کن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

از چند جا دیگه بپرس تا مطمئن شیمتاسفانه هزینه مکانیک واقعا خیلی بالاست شاید درست میگه

والا اینور اونور شنیدم که خرج جانبی ماشین زیاده، ولی تا حالا اینجوری لمسش نکرده بودم 🤦🏻‍♀️

ببرجای دگه پیش برقکاربخاطرکیلومتر  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوسه جا نشون بده ببین اونا چه قیمتی میدنبعدم اگه شد با یه مرد برو معمولا زن ببینن احتمال زیاد قیمت د ...

اتفاقاً زن میبینن مردانگی شون گل می‌کنه

من یه بار ماشین رو بردم خراب شده بود و روشن نمیشد گفت مشکل کوچک داشت حل کرد هیچی هزینه نگرفت

درحالیکه می‌تونست الکی بگه ایراد بزرگ داره و کلی هزینه بگیره

دوسه جا نشون بده ببین اونا چه قیمتی میدنبعدم اگه شد با یه مرد برو معمولا زن ببینن احتمال زیاد قیمت د ...

آره درست میگی، تنها بودم امروز، برای همین شک کردم؛ گفت فردا صبح بیار تا شب همه چیش رو درست میکنم. احتمالا نبرم برم چند جای دیگه

فیوز

ذهنم یه وقتاکارنمیکنه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖