2777
2789

نه در حال حاضر قصدش برا ازدواج جدی نیس مطمئن باش

حتی اگه شرایط ازدواج نداشته باشه اما بخوادت برا ازدواج اسم خواستگار بیاد واقعا ناراحت میشه 

پارنترمن وقتی بهش میگم برام خواستگار امده اولین چیزی ک میپرسه با ترس و عصبانیت میگه خب تو چی گفتی ؟ بهم میگه بهش بگو ک الان قصد ازدواج نداری ردش کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر به ی پسر بگی دیگ بهت پیام نمیدم خدافظ و یک هفتس پیام نداده معنیش چیهمن بهش گفتم پیام نمیدم اون چ ...

خو اونم از خداش بود که یه هفته اس نداده...

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

رو دوست پسراتون خیلی حساب نکنید....اینا بعدش باید کلی با خانواده ی خودش‌بعدم با خانواده ی شما بحث کنن تا راضی بشن ازدواج کنید...تازه بعضی وقتا هم که اصلا کار به این جاها نمیکشه....الکی فقط اعصاب خودتون و احساساتتون این وسط اذیت میشه....دوست پسرو فقط به شکل دوست ببینید

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

خو اونم از خداش بود که یه هفته اس نداده...

هعی قلبم شکست 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هعی قلبم شکست

اشکال نداره 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اشکال نداره

می‌گفت یک دوستی دارم باهم جورتون کنم مرتیک بی غیرت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
می‌گفت یک دوستی دارم باهم جورتون کنم مرتیک بی غیرت

همین که این و گفت باید متوجه میشدی داستان چیه 

نه این من سوال بپرسی

همین که این و گفت باید متوجه میشدی داستان چیه نه این من سوال بپرسی

عقلم که حقیقت میگه ولی احساسم نمی‌خواد باور کنه