2777
2789
عنوان

خدااااا

52 بازدید | 10 پست

خدایا آرزو میکنم همه مردم هر کسی حاجتی داره برآورده شه‍ مخصوصااا بیماران عزیییززدلللممم

همشون سلامتی شون به دست بیارن خانواده هاشون خوشحال بشن اذیت نشن

الهیییی که هر بچه کوچولوی نازممم سالم باشه اگه مریضیم داره خوب بشه

دلم ریش میشه میبنم یه بچه مهربون و کوچولو مریضه‍

ایشالا خوب بشن خدایا همه مریضااا رو شفا بده خداااا تو بزرگیییی 

شفا دهنده اصلییی تویییی 

خداااا اگه هر جوونی آرزویی تو دلشهههه لطفاً دستشو بگیر خدایا هر کی تلاش می‌کنه رو ناامید برش نگردون خدا من خیلللی زیاد به تو پناه میارم خدایا همه مردم دنیا مورد رحمت تو قرار بگیرن الههییی زندگیاشون شاد باشه 

خداییااا می‌خوام دعا کنم همه آدمهای که جز خودت پناهی ندارن خیلی بیشتر هواشونو داشته باش 

ممنون خداااا💖💖💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آمین

خدا💔

الهی امین

تو رو خدا دعا مامانم بیاد بخوابم باهام حرف بزنه دلم براش تنگ شده ۵۲ روز که دیگه پیشم نیست دنیا رو سرم خراب شده داغون داغونم 🖤💔🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امینتو رو خدا دعا مامانم بیاد بخوابم باهام حرف بزنه دلم براش تنگ شده ۵۲ روز که دیگه پیشم نیست د ...

عزیزززم 

روحشون شاد میدونممم خیلییی سختههه 

اما از خدا می‌خواهم به دل مهربونتون تون آرامش  و صبر بده🫂♥️♥️♥️♥️

الهی امینتو رو خدا دعا مامانم بیاد بخوابم باهام حرف بزنه دلم براش تنگ شده ۵۲ روز که دیگه پیشم نیست د ...

عزیززززمممممم امضات اشک آدم و در میاره😭😞💔

آخ بمیرم برا قلب شکسته ات💔

عزیزززم روحشون شاد میدونممم خیلییی سختههه اما از خدا می‌خواهم به دل مهربونتون تون آرامش و صبر بده🫂 ...

ممنون عزیزم لطف میکنی دوست عزیز مهربونم

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

عزیززززمممممم امضات اشک آدم و در میاره😭😞💔آخ بمیرم برا قلب شکسته ات💔

قربونت برم عزیزم ببخشید که ناراحتت کردم یعنی مامانم منو میبخشه 🖤💔😭😭😭😭😭

قربونت برم عزیزم ببخشید که ناراحتت کردم یعنی مامانم منو میبخشه 🖤💔😭😭😭😭😭

معلومه آره عزیزززدلمممم مامانا عاشق بچه ها شونن حتما مامانتون ازتون راضیه‍

مگه میشه شما به این مهربونی و عزیزی ازتون دلخور باشه 

من که شما رو ندیدممم اما وایب به خانوم خیلییی مهربونه و خوش قلب میگیرم

فدات بشم غصه نخور 

ایشالااا خدا به قلب مهربونت به مرور زمان آرامش بده

روح مامان نازنین تونم شاد باشه 

براشون فاتحه خوندم💗

فدات بشم هر وقتم دلت گرفت قرآن بخون یا براشون خیرات بده خیلییی آدم آروم میشه صلوات نذری هرچی که در توانتونه‍♥️

معلومه آره عزیزززدلمممم مامانا عاشق بچه ها شونن حتما مامانتون ازتون راضیه‍مگه میشه شما به این مهربون ...

ممنون قربونت برم عزیزم مرسی از همدردیت دوست عزیزم مهربونم ممنون عزیزم خیلی لطف میکردی فدای مهربونیت بشم آره قرآن میخونم صلوات میفرستم خاطره ها عکس های مامانم منو داغون می‌کنه اصلا فکر نمی‌کردم مامانم به این زودی از پیشم بره باورم نمیشه دیگه هیچ وقت نمیتونم مامانم ببینم دنیام سیاه شده دیگه نمیتونم مثل قبل بخندم همه دارن نفس میکشم بجز مامان من جیگرم آتیش میگیره واقعا سر در گم شدم 🖤💔😭😭😭😭😭🫂🌹🙏🏻🥺😢😔😔🫶

ممنون قربونت برم عزیزم مرسی از همدردیت دوست عزیزم مهربونم ممنون عزیزم خیلی لطف میکردی فدای مهربونیت ...

عزیزدلممم 🫂♥️

مهربونم ایشالا خدا به قلب شکسته اتون آرامش بده 

هممون تو زندگیمون روزهایی داشتیم هر چند سخت مجبور شدیم عزیزترین هامون رو به خاک سرد بسپریم اما چاره ای جز پذیرش و تحمل نیست مطمئن باش این دنیا خیلی  بی وفا و بی رحمه‍

اما ایشالا دوباره اونا رو ببینیم🫂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزدلممم 🫂♥️مهربونم ایشالا خدا به قلب شکسته اتون آرامش بده هممون تو زندگیمون روزهایی داشتیم هر چند ...

ممنون عزیزم ان شاالله خدا از زبونت بشنوه ❤️🌹💔🖤😭🙏🏻