سلام دوستان وقت بخیر
گفتم تجربمو از زایمان در بیمارستان چمران در اختیارتون بگذارم ( تاریخ مرداد ۱۴۰۴)
اول از همه بگم دکترم از دکترای مقیم اونجا نیست . دکترم خانم دکتر سارا سلیمانی جدیدی هستن که تو بیمارستان نیکان سپید و چمران کار میکنن که در موردشون تو تاپیک دیگم توضیح میدم.
اول از همه که دکترم ساعت ۱۱ ونیم وقت داده بودن برای عمل و قرار بود دو ساعت زودتر حضور داشته باشم اونجا. روزی که من رفتم شانسی روزی بود که تاریخش رند بود و مراجعه زیاد بود برای همین گفتن سرشون شلوغه و من بچم ۱۲ و ۵۰ دقیقه به دنیا اومد یعنی یک ساعت و ربع حدودا با تاخیر شد .
بدو ورود رفتیم تو یه اتاق اماده شدیم فشار گرفتن و کارای قبل عمل . اون جا من فکر میکردم پمپ درد داره اگر میدونستم نداره نمیرفتم چون به مسکن حساسیت دارم نمیتونم دارو استفاده کنم ولی همون موقع فهمیدم نداره . در مورد رفتار پرسنل بسیار راضی بودم . نمیگم همشون عالی بودن ولی غالبشون واقعا خوب بودن . از بیحسی که داشتم و رفتار مهربان پرسنل بیهوشی و کلا همه واقعا خاطره خوبی موند خداروشکر . این بیمارستان بیمارستان اموزشیه ولی دکتر من از خارج بیمارستان بود و چون دیرش شده بود به خاطر مطبش رفت و بخیه رو داد اموزشی بقیه زدن و حالت اموزشی بود .ولی من دیدم بقیه دکترا که استادای همون چمران بودم تا اخر پای عملاشون خودشون بودن و حتی اومدن به مریضاشون سر زدن و خیلی با مریضاشون خوش برخورد بودن
بعد عمل اومدم اتاق ریکاوری و نیم ساعت تا یک ساعت اونجا بودم . اونجا یه خانم ماما اومد که شیر بده بچم ( شیر سینه خودمو) انقدر با حوصله کلشو به بچم شیرداد که واقعا حتی خود ادم حوصله نمیکنه انقدر با محبت وقت بزاره برای بچه.
در مورد اتاق که برای من خیلی مهم بود که خصوصی باشه و همونجا فهمیدم همه سزارین ها کلا اتاق خصوصی دارن و واقعا اتاقاش بزرگ با تهویه بسیار خوب و کاغد دیواری خیلی خوشگل و شیکی بود . اتاقش واقعا خوب بود . با یه سرویس بهداشتی و پنجره خوب با ویو خوب. شاید فکر کنید اینا مهم نیست ولی من زایمان قبلیم که نجمیه بود انقدر تهویه و فضاش بد بود (با اینکه اتاق خصوصی بود) که نفسم اونجا گرفته بود
شام و ناهارشم خیلی خوب بود من خیلی راضی بودم
رسیدگی پرستار و پرسنل عالی بود .
روز اول شام جوجه بود روز دوم بختیاری
من حدود ۱ عمل شدم تا ۱۰ نذاشتن چیزی بخورم
ب در مورد سایر پرسنل سیار خوش برخورد به خصوص بهیارا (اگر اسمشو اشتباه نگم) . سر ساعت اومدن سوند رو دراوردن و خودشون کمکم کردن تا سرویس بهداشتی و حتی کمکم کردن برای شستشو . در کل با این که مسکن نتونستم بزنم ولی انقدر رضایت داشتم که خاطره خوبی شد برام .
در مورد ملاقات یک روز درمیون بود و یک ساعت و شوهرامونم فقط اولش میتونستن یه سر بیان و تا فردا نتونستن بیان که اولش شاید ناراحت کننده باشه ولی در کل خیلی چیز خوبیه . ادم خیلی ارامش داره سر و صدا نیست . )زایمان قبلیم واقعا سر همین ملاقات خیلی اذیت شدم اندفعه بنظرم خیلی بهتر بود).
جالبش این که فرداش برامون کاچی اوردن که خیلی چسبید (فقط برای مریص)
سرویس بهداشتی رم با اینکه فقط خودم استفاده کردم صبح شستن
یه بدیش این بود که از صبح ساعت ۶ باید همراه بیدار شه و تختشو جمع کنه