2777
2789
عنوان

خانمای بچه دار بیاین

118 بازدید | 18 پست

من باردارم وخونم تک خوابه 

بنظرتون برای کمد، از این کمداهاییب بگیرم ک ی طرفش لباسه ی طرفش ویترین

یا ی دو درب بدون ویترین بگیرم 

شوهرم میگه اون دو درب بدون ویترین مثل کمد بزرگسال میمونه 

برای تخت هم میخوام ی تخت نوزادی فعلا بگیرم چون برای نوزاد نوجوان جا ندارم بنظرتون خوبه 

تخت نوزادیشو میخوام بچسبونم به تخت خودم تا 6 یا 7 سالگی احتمالا بشه 

کنار مادر میخواستم بگیرم ک اندازه یکسال بیشتر کاربرد نداره 

بنطرتون چیکار کنم خیلی سر درگم هستم 

اول میخواستم کمد دو درب با ویترین جدا بخرم هم قیمتش زیاذ میشه هم ی اتاق داریم فعلا و تخت خودمونم هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من متوجه نشدم راجبه چی نظر میخوای

راجب به کمد وتخت 

گفتم کمد اگ ازینا بخرم کی رفش ویترین ی طرفش لباسی هست خوبه یا کمد دو درب بدون ویترین بخرم

آخرش تخت نوزادی بگیرم یا کنار مادر فعلا؟ 

سلام من از اول براش تخت از این کنسول دارها خریدم دیگه کمد نخریدم سه تا کشو داشت از همونا استفاده کردم الان کهسه سالش شده برای عروسک‌هاش یه ویترین ام دی اف کار آوردیم زدم

یه دختر دارم تا نداره
سلام من از اول براش تخت از این کنسول دارها خریدم دیگه کمد نخریدم سه تا کشو داشت از همونا استفاده کرد ...

اون تخت ها نوزاد نوجوان برای اتاق ما بزرگه بعد لباس آویزون کردنی هاش رو کجا گذاشتی؟ 

نه عزیزم کمو دیواری داره ولی کوچیکه وسایل خودمون توش هست

یه کمد ویترین دو در بگیر پس. یک طرفش کمد باشه یک طرفش ویترین و حتما حتما پایینش کشوی خوب و جادار داشته باشه

تخت هم یا نوزادی بگیر یا کودک 

میتونی سفارشی بگی برات درست کنند

مدلاشونو ببین تختای ۱۶۰ در ۸۰

ببین کلا بچه ها اهل رو تخت خوابیدن نیستن از فاز تخت بیرون بیا گهواره بگیر براش که بعدا هم بتونی جمعش کنی 

کمد هم مستونی یک کمد بهتره باید وسایلشو بچینی خونه کوچیک نیاز به جا داری که وسایلتو توش بچینی و هر چی ویترینی نباشه بهتر و خلوت تره 

خلاصه که زیاد به خودت سخت نگیر دختر من 5 سالشه شبا کل خونه رو تاب میخوره تو خواب تختشم نوجوانه فقط بستم گذاشتم تو اتاق دکوریه یک بارم روش نخوابیده گهواره خوبه هم واسه دلدراش هم واسه خوابیدن یکی بگیر که فیکس هم بشه تاب نخوره 

ببین کلا بچه ها اهل رو تخت خوابیدن نیستن از فاز تخت بیرون بیا گهواره بگیر براش که بعدا هم بتونی جمعش ...

عکسو برات میذارم از این تختای گهواره ای ببین اینا خوبه تا چ سنی جواب میده تقریبا و