2777
2789
عنوان

بگین متولد چ ماهی هستین و ویژگی خوب و بدی ک دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 105 پست

مردادي ام

همه ميگن مغروري (نميدونم خوبه يا بد)

ولي بنظر خودم مغرور نيستم خيلي ام دوست و رفيق دارم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من شکمو و شیرینی خور و عاشق سفر و هیجانن؟؟

اره اهل هیجانن و شکمووو

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
مشکل حادی نشده بینتون؟

همیشه اوضامون حاده ی دعوای کوچیک میشه ی بحث بزرگ . ما شده یکسال با هم قهر بودیم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ما بهمنی ها ویژگی بد نداریم 😂اینطوری نگو

بهمن ماهیا هم خوشگلن هم بهترین مادر و بهترین همسرن هم حس ششم خیلی قوی دارن خلاصه همه چی تمومن ایرادشونم اینه که از بس خوبن باعث حسادت ماههای دیگه میشن و بقیه ماهها زیاد دل خوشی ازشون ندارن چون مرکز توجهن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره