پارسال آزمایش دادیم dfi بالا بود، سه تا دکتر عوض کردیم، دارو و کلی هزینه، این هفته دوبار آزمایش دادیم، هر دو بار آزو اسپرم بود نتیجش، چیکار کنم؟ دارم دق میکنم
ممکن است برای تحریک تولید اسپرم در مواردی که کمبود هورمون وجود دارد، تجویز شوند [1، 5].
جراحی:
در موارد انسداد مجاری، جراحی میتواند انسداد را برطرف کند.همچنین در موارد واریکوسل (بزرگ شدن سیاهرگهای بیضه)، جراحی ممکن است به بهبود تولید اسپرم کمک کند.
فناوریهای کمک باروری (ART):
اگر سایر روشهای درمانی موفقیتآمیز نباشند، روشهایی مانند لقاح مصنوعی (IVF) و تزریق اسپرم به داخل تخمک (ICSI) میتوانند به بارداری کمک کنند [3، 6].
اهدای اسپرم:
در مواردی که درمان امکانپذیر نباشد، اهدای اسپرم میتواند راه حلی برای باروری باشد.
مهم است که:
یک متخصص اورولوژی یا متخصص باروری برای تشخیص علت دقیق آزواسپرمی و تعیین بهترین روش درمانی، به شما کمک کند [2، 10].
درمان آزواسپرمی ممکن است زمانبر باشد و نیاز به صبر و پیگیری منظم داشته باشد [3، 6]
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.