2777
2789

بنظر خودتون تاثیر مثبتی داشته؟؟

میخوام تازه روغن تراپی رو برای موهام شروع کنم

تو دیجی کالا انواع روغن های رزماری و آرگان و نارگیل و بنفشه و.. از این برند گیاه قانون دیدم که کلی کامنت های مثبت و رضایت داشتن

کسی از این برند استفاده کرده؟

تازه دیدم واسه پوست هم استفاده کردن و میگفتن پوستشون خیلیییی خوب شده، این روغنا موهای زائد پوستو زیاد نمیکنن؟؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

من یه شب قبل حمام روغن آرگان و نارگیل و رزماری میزنم تا صبح بمونه صبح میرم با شامپو بدون سولفات موهامو می‌شورم 

اصلا عالیههههه خیلی موهام نرمه شده

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه شب قبل حمام روغن آرگان و نارگیل و رزماری میزنم تا صبح بمونه صبح میرم با شامپو بدون سولفات موها ...

چقددد خوببب

بعد اینکه استفاده کردین موهاتونو شب میبندین؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

موثره ازاین برند نمیزنم من طبیعی از عطاری میگیرم جلوم روغن میگیرن

ممنونم

اگر گفتن منم لایک کنید شما واسه چی میخواید روغن استفاده کنید؟

نرم و تقویت میشن موها 

بنظر من که بی تاثیره اخه چربی خودش باعث ریزش میشه

باید قبل حموم بزنیم یکی دو ساعت بمونه بشوریم

خیلیا گفتن نتیجه گرفتن

من یه شب قبل حمام روغن آرگان و نارگیل و رزماری میزنم تا صبح بمونه صبح میرم با شامپو بدون سولفات موها ...

شما قبل استفاده ساقه موهاتون خشک بود؟؟

و اینکه به کف سرتونم میزنید یا فقط ساقه مو؟

من تازه شروع کردم

اما قلقش یاد بگیر

چون اگه زیاد و طولانی مدت رو سرت باشه ریزش میاره

روغن موهای معروف: بندیتو و مورینگا

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

من تازه شروع کردماما قلقش یاد بگیرچون اگه زیاد و طولانی مدت رو سرت باشه ریزش میارهروغن موهای معروف: ...

آره منم هنوز تجربه ندارم اما سعی میکنم از اینترنت طریقه درستشو یاد بگیرم

ممنون عزیزم این دو تا روغنی که معرفی کردین فوایدشون چیه؟؟

میخواستم روغنای معروف ترو تهیه کنم این دو تا رو نشنیدم راجبش

شما قبل استفاده ساقه موهاتون خشک بود؟؟و اینکه به کف سرتونم میزنید یا فقط ساقه مو؟

آره خیلییییی خشک بود 

نه کف سر نمی‌زنم فقط مو

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

چقددد خوببببعد اینکه استفاده کردین موهاتونو شب میبندین؟

آره باید ببافی

آره خیلییییی خشک بود نه کف سر نمی‌زنم فقط مو

بی زحمت میشه بگی کدوم روغنارو شما استفاده میکنید؟ ترکیبشون میکنید؟